• تاریخ انتشار : 1403/06/29 - 15:13

ششمین کنگره سالیانه سرطان‌های دستگاه ادراری برگزار شد

مرکز تحقیقات سرطان‌های دستگاه ادراری، الگویی برای تحقیقات پیشرفته در کشور

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ششمین کنگره سالیانه سرطان‌های دستگاه ادراری، مرکز تحقیقات این بیماری را الگویی برای تحقیقات پیشرفته در کشور توصیف و بر اهمیت همکاری‌های بین‌رشته‌ای در درمان سرطان تاکید کرد.

در ششمین کنگره سالیانه سرطان‌های دستگاه ادراری، که 29 شهریور 1403 با حضور گسترده متخصصان و پژوهشگران سراسر کشور برگزار شد، دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن تاکید بر اهمیت تحقیقات علمی در حوزه سرطان، از مرکز تحقیقات سرطان‌های دستگاه ادراری بیمارستان امام خمینی(ره) به عنوان الگویی برای تحقیقات پیشرفته در کشور یاد کرد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این کنگره به دستاوردهای قابل توجه این مرکز در زمینه تحقیقات اپیدمیولوژیک، پیشگیری و درمان سرطان‌های دستگاه ادراری اشاره کرد.
وی با بیان اینکه تحقیقات این مرکز نقش مهمی در کاهش بار بیماری سرطان در جامعه دارد، بر اهمیت همکاری‌های بین‌رشته‌ای در درمان سرطان تاکید کرد.
دکتر رئیس کرمی به تسهیلات فراهم شده برای حضور دستیاران جوان از اقصی نقاط کشور برای مصاحبه آزمون دستیاری اشاره کرد و گفت: این اقدام نشان از اهمیت این مرکز به متخصصان نسل آینده است.
در پایان لوحی به عنوان قدردانی به دکتر رئیس کرمی تقدیم شد.

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
زهرا  حری