معرفی اساتید برگزیده آموزشی دانشکده ها در سطح دانشگاه سال ۱۴۰۱؛ دکتر هادی احمدی آملی استاد برگزیده آموزشی دانشکده ها

دکتر هادی احمدی آملی، متخصص جراح عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان استاد برگزیده آموزشی دانشکده ها در سطح دانشگاه در سال ۱۴۰۱ برگزیده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز مطالعات و توسعه آموزش، به مناسبت هفته آموزش دانشگاه، اساتید برگزیده آموزشی دانشکده ها انتخاب و از ایشان تقدیر به عمل آمد. در قالب گفتگویی صمیمانه، به بررسی نظرات و دیدگاه های اساتید برگزیده در زمینه معلمی پرداخته شد.
در همین رابطه دکتر هادی احمدی آملی جراح عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن معرفی خود زمینه مورد علاقه خود را در حرفه ورزش والیبال و شنا را بیان کرد. وی ادامه داد به ادبیات و شعر به خصوص شعر کلاسیک و تاریخ با گرایش سیاسی نیز علاقه مند است.
دکتر احمدی آملی افزود: شعار زندگی بعد از ورود به دانشکده پزشکی این بوده که در هر رشته و هر فیلدکه هستم بهترین باشم. وی در ادامه الگوی زندگی خود را در دوران تحصیل دبیرستان رئیس آموزش پرورش شهر خود و بعد از ورود به دانشکده پزشکی ، نحوه اداره کردن کلاس و آموزش استاد یلدا و در دوران انترنی و رزیدنتی استاد ظفرقندی را برشمرد.

وی گفت: استاد دانشگاه باید در سه جنبه پژوهش، آموزش و درمانی حداقل ها را داشته باشد و در یکی از این سه جنبه بولد باشد.ایشان برای ارتقاء کیفیت گفت که آموزش مستقیم به دستیاران و انترن ها  باید افزایش دهیم و با تکیه بر اساتید جوان تر کارهای آموزشی تئوریک را بیشتر کنیم.

فاطمه  قربی

فاطمه قربی