• تاریخ انتشار : 1403/07/03 - 14:52

همایش وحدت و دفاع مقدس؛ تجلیل از پزشک ایثارگر و ترسیم آینده‌ای روشن

در مراسم باشکوهی که 3 مهر 1403 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علوم پزشکی تهران، با حضور جمعی از شخصیت‌های برجسته علمی، نظامی و دانشگاهی در سالن آمفی‌تئاتر ستاد برگزار شد، هفته وحدت و دفاع مقدس گرامی داشته شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، این همایش با سخنرانی دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران و با حضور سردار دکتر محمدرضا نامی، سردار محمدرضا نقدی، دکتر محمدکاظم بخشنده، فرمانده بسیج دانشگاه و تجلیل از استاد ناصر عمادی، ایثارگر فرهیخته دانشگاه، رنگ و بوی ویژه‌ای به خود گرفت.
دکتر رئیس کرمی در این مراسم، با مروری بر خدمات ارزنده پزشکان در دوران دفاع مقدس، به نقش محوری این قشر در حفظ سلامت و جان رزمندگان اشاره کرد.
 وی با تأکید بر روحیه ایثارگری و فداکاری کادر پزشکی، از تلاش‌های شبانه‌روزی آن‌ها در شرایط سخت جنگ تحمیلی قدردانی کرد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین به همه‌گیری کووید-19 اشاره کرد و گفت: "در دوران سخت کرونا، نسل جدید پزشکان نیز با الگوگیری از پیشکسوتان، شجاعانه و فداکارانه در خط مقدم مبارزه با این بیماری قرار گرفتند و بار دیگر ثابت کردند که پزشکی تنها یک شغل نیست، بلکه یک رسالت است.
دکتر رئیس کرمی در پایان سخنان خود، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای پزشک، بر اهمیت حفظ وحدت و همدلی در جامعه پزشکی تأکید و ابراز امیدواری کرد که با بهره‌گیری از تجربیات گذشته و تلاش‌های نسل جوان، آینده‌ای روشن برای نظام سلامت کشور رقم بخورد.

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
مریم اذانی