• تاریخ انتشار : 1399/12/08 - 14:28
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کسب رتبه برتر واحد مددکاری معاونت درمان در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت از آرزو سلطان فرد مسئول مددکاری اجتماعی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت کسب رتبه برتر در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور تقدیر کرد.

متن تقدیرنامه به شرح زیر است:

سرکار خانم آرزو سلطانی فرد

مسئول محترم مددکاری اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران

قدم نهادن در مسیر خدمت به هم‌وطنان، علاوه بر عزمی برخاسته از تعهد و ایثار، قدم‌هایی محکم و استوار، بصیرت دین‌مدار و پر عیار می‌طلبد.

امروز شیوع بیماری کرونا در کشور با همه سختی‌ها، مرارت‌ها و تلخی‌ها، جلوه‌های کم‌نظیر و قابل‌ستایشی از شکوه همبستگی، تلاش، مجاهدت، روحیه نوع‌دوستی و ایثارگری را به نمایش گذاشته است.

اکنون‌که در سایه الطاف خداوند سبحان، با تلاش‌ها و اقدامات سرکار عالی و همراهی و مددکاران اجتماعی مراکز درمانی آن دانشگاه در مسیر توسعه سلامت اجتماعی و ارتقای خدمات مددکاری اجتماعی در نظام سلامت به کسب رتبه برتر در بین دانشگاه پزشکی سراسر کشور نائل گردیده‌اید. ضمن تقدیر و تشکر از زحمات بی‌شائبه ارزشمندتان به‌عنوان مسئول مددکاری دانشگاه موفقیت و بهروزی روزافزونتان از درگاه ایزد منان مسئلت می‌نمایم.

دکتر قاسم جان بابایی

معاون درمان