️اولین جلسه کمیته راهاندازی کلینیک مجازی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1401
در اولین جلسه کمیته راهاندازی کلینیک مجازی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) مهمترین چالشها و ابعاد اجرایی آن موردبحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، یکشنبه 8 خرداد 1401 با حضور دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر علی گنجعلی خان مدیر درمان، دکتر کیخا رئیس درمانگاههای مجتمع، دکتر مریم عدالتی فرد رئیس کلینیک یلدا، دکتر نوید مقدم سرپرست مدیریت فناوری اطلاعات، خدیجه رئیسی سرپرست مدیریت درمانگاهها ، دکترآتوسا اخگر متخصص طب اورژانس، پرستو آریاملو مدیر پرستاری و دکتر اخلاقی مدیرعامل شرکت مایکو، اولین جلسه کمیته راهاندازی کلینیک مجازی مجتمع در سالن شورای ریاست برگزار شد.
دکتر گنجعلی خان با اشاره به راهاندازی کلینیک مجازی درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گفت: با پیشرفت مجازیسازی در دنیا باید به سمتی برویم که مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) هم در این زمینه فعال باشد و با توجه به اینکه در حال حاضر زیرساختها و بستر کلینیک مجازی در این مرکز فراهمشده است باید هر چه سریعتر با همکاری اساتید و رزیدنتهای گروههای مختلف بخشی از آن اجرایی شود ، تا از بار و ازدحام مراجعین حضوری تا حدی کاسته شود.
دکتر اورندی معاون درمان مجتمع گفت: درواقع کلینیک مجازی یک دیدگاه نو در آموزش و درمان است و باید به آن توجه ویژهای شود.
معاون درمان مجتمع یکی از اهداف اصلی راهاندازی کلینیک مجازی درمجتمع را کاهش ازدحام در پذیرش درمانگاههای بیمارستان و منبع درآمد جدید برای رزیدنتهای سالهای 3 و 4 در ساعتهای غیر کاری عنوان کرد.
وی افزود : بهمنظور فراهم نمودن بستر مناسب برای اجرای کلینیک مجازی در این مرکز باید اطلاعرسانی مجدد برای همکاری اعضای محترم هیئتعلمی مجتمع انجام و همچنین باید نیرویی از طرف شرکت مایکو برای هماهنگیهای بیشتر در این مرکز مستقر شود.
در ادامه دکتر اخلاقی مدیرعامل شرکت مایکو ، گزارشی از فرآیند اجرایی ویزیت از راه دور ارائه و به سؤالات مطرحشده پاسخ داد.
همچنین در این جلسه پیشنهادهایی در راستای حساب شدن ساعت کاری پزشکان در منزل بهعنوان کارکرد بیمارستان و در خصوص پرداختی و تعرفه پزشکان برای ویزیت از راه دور بحث و بررسی شد.
نظر دهید