• تاریخ انتشار : 1398/04/01 - 14:42

برگزاری نوزدهمین نشست معاونت بین‌الملل دانشکده توانبخشی

در نوزدهمین نشست معاونت بین‌الملل دانشکده توانبخشی پرونده متقاضیان بین‌الملل تحصیل در رشته‌های فیزیوتراپی و بینایی‌سنجی بررسی شد و برنامه سخنرانی‌های به زبان انگلیسی مورد تصویب نهایی قرار گرفت.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی، در این نشست که روز سه‌شنبه 28خردادماه در دفتر این معاونت برگزار شد، در ابتدا برنامه سخنرانی‌های انگلیسی این معاونت مطرح و به تصویب نهایی رسید و مقرر شد برای اطلاع‌رسانی زمان و مکان برگزاری سخنرانی‌ها، پوستر تهیه شود. در ادامه اعضای حاضر در نشست به بررسی مدارک و تبادل‌نظر در خصوص متقاضیان بین‌الملل تحصیل در دانشکده پرداختند که یکی از 2 متقاضی کارشناسی ارشد بینایی‌سنجی با توجه به مصاحبه برگزارشده معاونت بین‌الملل دانشکده و دکتر علی نورائی نژاد، هیئت‌علمی گروه بینایی‌سنجی به دلیل ضعف زبان و سطح علمی پذیرفته نشد و پذیرش دیگری به پیشنهاد اعضای شورا به‌صورت مشروط مورد تائید قرار گرفت.
همچنین پس از بررسی و تبادل‌نظر از میان 9 متقاضی تحصیل در رشته فیزیوتراپی 4 نفر در رشته فیزیوتراپی در مقطع کارشناسی ارشد و یک متقاضی در مقطع دکتری پذیرفته شدند. 3 متقاضی دیگر مقطع کارشناسی ارشد فیزیوتراپی به دلیل نمرات کسب‌شده ضعیف در مقطع کارشناسی و همین‌طور عدم احراز شرایط سنی پذیرفته نشدند و پذیرش یک متقاضی دیگر نیز به بعد از مصاحبه موکول شد. در پایان به پیشنهاد گروه فیزیوتراپی و تائید معاون آموزشی دانشکده، توافق شد در مقطع کارشناسی ارشد فیزیوتراپی، دوره جدیدی هم به‌صورت Non-thesis با ارائه 21 تا 24 واحد درسی برای دانشجویان بین‌الملل در نظر گرفته و در همین راستا کوریکولوم آن برای تصویب به کمیته تطبیق فرستاده شود.
در بخشی از این نشست دکتر آزاده شادمهر معاون بین‌الملل دانشکده در خصوص توانمندی و میزان تسلط به زبان انگلیسی متقاضیان کشور عراق گفت: بر اساس مصوبه معاونت بین‌الملل دانشگاه متقاضیان کشور عراق پس از تعیین سطح زبان انگلیسی و کسب حداقل نمره، به دانشکده برای ثبت‌نام ارجاع داده خواهند شد در غیر این صورت پس از تکمیل توانمندی‌های زبان انگلیسی در کالج بین‌الملل، می‌توانند برای شروع تحصیل به دانشکده مراجعه کنند.

خبرنگار و عکاس: لیلا روستا

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی