دکتر غلامرضا حسن‌زاده: باید بتوانیم اعضا هیئت‌علمی را با مدل‌های مختلف مجازی‌سازی آشنا کنیم

دکتر غلامرضا حسن‌زاده مدیر گروه مجازی‌سازی دانشکده مجازی و دکتر سمیه برجعلی لو هیئت‌علمی دانشکده مجازی با حضور در استودیو شفا با «مستندسازان فرصت‌های سرآمدی در آموزش و پژوهش» دانشگاه گفت‌وگو کردند. دکتر غلامرضا حسن‌زاده گفت: پزشکی امروز مبتنی بر هوش مصنوعی خواهد بود، بنابراین اگر ما به سمتی برویم که بتوانیم، در فضای مجازی از هوش مصنوعی به‌خوبی استفاده کنیم، می‌توان بسیاری از مسائلی را که در جامعه وجود دارد به‌راحتی حل کرد. دکتر سمیه برجعلی لو هم گفت: در گروه مجازی‌سازی با حضور دکتر حسن‌زاده کار را شروع و برنامه عملیاتی را تهیه کردیم، با دو طرح کار را شروع کردیم، یکی دیدگاه معمول یا همان دیدگاه آموزشی و پژوهشی که در تمام گروه‌های آموزشی اتفاق می‌افتد و دیدگاه دیگر طراحی محتوا‌های الکترونیک کاملاً آکادمیک و بر اساس استاندارهای بین‌المللی بود که دانشگاه از ما انتظار داشت. توانستیم این فضا را داشته باشیم که پایان‌نامه‌ها و ایده‌هایی که پژوهشی هستند، در یک قالب کارآفرینی وارد شوند تا بتوانند به شرکت‌های دانش‌بنیان تبدیل شوند.

محمد رضا نجار رنجبر

محمد رضا نجار رنجبر