• تاریخ انتشار : 1402/07/03 - 15:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1004
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

آئین آغاز سال تحصیلی 1402-1403 دانشکده پزشکی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران: از نقش و مسئولیت مهم خود در سلامت مردم و وظیفه ای که برای خدمت به جامعه دارید غافل نشوید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در آئین بازگشایی سال تحصیلی 1402-1403 دانشکده پزشکی با بیان اینکه رشته پزشکی و رشته های وابسته به آن در خدمت سلامت مردم است گفت: از نقش و مسئولیت مهم خود در سلامت مردم و وظیفه ای که برای خدمت به جامعه دارید غافل نشوید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حسین قناعتی در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشکده پزشکی ضمن تبریک سال تحصیلی جدید به دانشجویان گفت: امیدوارم در کنار اساتید گرانقدری که در این دانشگاه حضور دارند هم افزایی لازم را برای امر بسیار مهمی که به عهده دارید انجام دهید.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه رشته پزشکی و رشته های وابسته به آن در  خدمت سلامت مردم است گفت: از نقش و مسئولیت مهم خود در سلامت مردم و وظیفه ای که برای خدمت به جامعه دارید غافل نشوید.
وی با اشاره به اینکه رشته پزشکی تجارت نیست تصریح کرد: پزشکی باید فارغ از دغدغه های مالی باشد و از آنجا که ما با جان انسان مواجه هستیم و خدمت به انسان را به عهده داریم در هیچ شرایط سختی حتی اشکالاتی که ممکن است در حکمرانی و برنامه ریزی ها باشد آن مسئولیت از ما جدا نمی شود.
دکتر قناعتی از دوران دانشجویی خود و حضور اساتید پیشکسوتی یاد کرد که همواره خط و مشی و بزرگی انسانیت را با خود به دانشجویان آموزش می دهند و افزود: شما دانشجویان از وجود اساتید برجسته ای که در دانشگاه داریم و ظرفیت هایی که در اختیارتان است استفاه کنید و یاد بگیرید چگونه راه را طی کنید.
رئیس دانشگاه با تاکید بر رعایت اصول اخلاق مداری و اخلاق محوری در حوزه آموزش سلامت در همه کشورها گفت: یک پزشک خوب ممکن است از نظر تکنیکال یک پزشک و یک جراح خوب باشد، اما اگر جنبه اخلاقی، انسانی و نگاه اخلاق محور او از بین برود هیچ جایگاهی نخواهد داشت.
وی به اساتید دانشگاه به عنوان اسوه اخلاق اشاره کرد و به دانشجویان توصیه کرد: خط مشی و زندگی استاد علیرضا یلدا، استاد شمس شریعت تربقان و استاد بهادری را مطالعه کنید؛ این افراد اقدامات بزرگی برای این دانشگاه بدون هیچ چشمداشتی انجام داده اند.
دکتر قناعتی با اشاره به فعالیتهای مرحوم دکتر بهادری در سن 92 سالگی  برای ایجاد ارتباط بیشتر دانشگاه با دانش آموختگان دانشگاه، گفت: استاد بهادری متوجه شده بود که شهرت، مقام و مادیات فقط ابزار است و مهم نیست.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه انسان همواره پس از منزلت اجتماعی به دنبال تعالی است افزود: مسائلی است که از درون انسان می جوشد و شما که عمدتا از نخبگان کشور هستید، افرادی هستید که به کم راضی نمی شوید و در پی بالاترین هستید و آن چیزی که بالاترین است ارزش های والای انسانی و اگر بالاتر نگاه کنیم سیر الی الله و قرب الهی است.
دکتر قناعتی در ادامه به دانشجویان توصیه کرد: درس خواندن سیستماتیک داشته باشید، مطالب را دسته بندی کنید، در زندگی چندوجهی باشید، اهل مطالعه سیاسی و اجتماعی باشید، ورزش کنید، اهل هنر، خلاق و اثر گذار باشید، از موقعیتهایتان استفاده کنید، لحظاتتان را از دست ندهید،  از فضای مجازی به درستی استفاده و دراین زمینه خود را محدود و به عنوان ابزاری برای پیشرفت خود بهره برداری کنید.
رئیس دانشگاه در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم در آینده در هر شرایطی هستید وقتی به گذشته خود نگاه می کنید شاهد خدماتی که از خود برای کشور به جای گذاشته اید باشید.

دکتر محمدرضا صالحی، رئیس دانشکده پزشکی با اشاره به تقارن آغاز سال تحصیلی با آغاز ولایت حضرت مهدی(عج) و هفته دفاع مقدس گفت: افتخاری است برای من که در کنار بهترین اساتید و نخبگان کشور هستم و سال تحصیلی جدید، شروعی برای بازنگری گذشته است تا با تلاش روزافزون و با همدلی و انسجام بیشتر این مسیر را پیش ببریم.
وی روز آغاز سال تحصیلی را روز تعلیم و تربیت دانست و از آن به عنوان یک حرکت قوی تر و بهتر یاد کرد.
دکتر صالحی وجه تمایز رشته پزشکی را با دیگر رشته ها در به روز بودن این رشته خواند و گفت: به دلیل طبابت بیماران باید مرتب مطالعات به روز پایدار و منسجم باشد تا در مدیریت بیماران با مشکل روبرو نشویم.
رئیس دانشکده پزشکی با بیان اینکه دروس علوم پایه زیرساخت علوم پزشکی است گفت: اگر به مطالعه علوم پایه توجه شود قطعا پزشکان خوبی برای بیماران خواهید بود و از بهبودی بیماران لذت می برید.
وی تاکید کرد: اگر دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران بهترین دانشگاه علوم پزشکی کشور است علت این ساختمانها نیست، علت اساتید بزرگواری است که بهترین های کشور بودند و سال های سال از خود مایه گذاشتند و دانشجویان آنها امروز در مقام استاد خدمات ارائه می دهند.
دکتر سید فرشاد علامه، معاون آموزشی دانشگاه، به دانشجویان توصیه کرد: سعی کنید بهترین خود باشید تا در آینده وقتی با طبابت خود جان بیماری را نجات دادید شادی و شعف این خدمت برایتان جاودانه بماند و اگر جان بیماری را از دست دادید با وجدانتان کنار بیایید که هر آنچه در توان داشتید و هر دانشی که می دانستید برای نجات او به بهترین شکل انجام دادید.
معاون آموزشی دانشگاه افزود: سعی کنید جنبه های دیگر زندگی و بعد معنوی را در خود تقویت کنید خود و هدف اصلیتان را فراموش نکنید.
دکتر خدیجه ادبی معاون آموزشی دانشکده پزشکی، ضمن تشکر از همراهی و تلاش اعضای هیئت علمی دانشکده در اعتبار بخشی آموزش پزشکی عمومی در سال گذشته به مهمترین برنامه های معاونت آموزشی دانشکده پزشکی اشاره کرد.
دکتر ایرج رادگردی کاشانی، معاون تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی، بر ضرورت توجه دانشجویان به برنامه های آموزشی تاکید کرد.
دکتر نیما رضائی، معاون پژوهشی دانشگاه با بیان اینکه دانشجو به دو بال آموزشی و پژوهشی نیاز دارد گفت: دانشکده پزشکی بهترین دانشکده در فعالیت های پژوهشی و بین المللی است.  
وی با بیان اینکه در زندگی بیان مساله نوآوری، فناوری و کار آفرینی داشته باشید تاکید کرد برای رسیدن به هدف خود برنامه ریزی کنید ، سخت کوش باشید و کار تیمی را فراموش نکنید تا موفق باشید.
دکتر احمدرضا دهپور، استاد پیشکسوت فارماکولوژی، به قدمت علم پزشکی در ایران اشاره کرد و گفت: ما یک پیشینه آموزش نوین را طبق سوابق بیش از  172 سال از دارالفنون داریم و  یک پیشینه 89 ساله از  دانشکده پزشکی همچنین یک پیشینه هزاران ساله از طب ایرانی که جزو افتخارات ملی ما است و باید در حفظ آن کوشا باشیم و درود می فرستیم برای کسانی که باعث شدند این مکان شکل بگیرد و در صدر همتایان خود در ایران باشد؛ همین جاست که وظیفه سنگینی برای شما دانشجویان است که چگونه  آن را حفظ کنید و اعتلا ببخشید.
استاد پیشکسوت فارماکولوژی افزود: پزشکی یک سفر بی پایان و مادام العمر در آموختن است شما دانشجویان افق هایتان را باید فراتر از کلاس گسترش دهید.
دکتر  احمدرضا جمشیدی رئیس بیمارستان شریعتی با بیان خاطره ای از شهید عزلت به دانشجویان توصیه کرد: همیشه سرآمد باشید و راه های سرآمد بودن را بشناسید و قدردان کسانی باشید که زحمت کشیدند و خون دادند تا شما بهترین باشید.   
حجت الاسلام دکتر سید حنیف رضازاده، معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده به بیان  ارتباط سلامت روح و جسم اشاره کرد و افزود: در کنار سلامت جسم به سلامت روح نیز توجه شود زیرا که بیماران جسمی نیاز به توجه روحی نیز دارند.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 246804
فیلم بردار
زهرا  حری
تهیه کننده:

زهرا حری

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *