• تاریخ انتشار : 1403/02/24 - 16:58

افتتاح آزمایشگاه جامع آموزشی (آزماد)

دکتر قناعتی: دانشگاه علوم پزشکی تهران بر افزایش ظرفیت های ویژه و توسعه مدل های نوین آموزشی اهتمام ویژه دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مراسم افتتاح آزمایشگاه جامع آموزشی (آزماد) گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران بر افزایش ظرفیت های ویژه و توسعه مدل های نوین آموزشی اهتمام ویژه دارد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حاشیه مراسم افتتاح آزمایشگاه جامع آموزشی (آزماد) 24 اردیبهشت 1403،  با تاکید بر ضرورت آموزش مهارت های عملی در کنار آموزش های تئوری به دانشجویان گفت: دانشگاه در راستای توسعه زیرساخت ها و ارائه خدمات تخصصی آموزشی، فضایی را به راه اندازی آزمایشگاه آموزشی آزماد اختصاص داده است.
رئیس دانشگاه، افزایش دانش و مهارت دانشجویان را لازمه اصلی ورود به بازار کار دانست و افزود: با آموزش مهارت های عملی به دانشجویان، امکان کارآفرینی و اثرگذاری آنان در آینده جامعه فراهم می شود.
دکتر قناعتی از راه اندازی مرکز آموزش مهارت های عملی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: دانشگاه بر افزایش ظرفیت های ویژه و توسعه مدل های نوین آموزشی اهتمام ویژه دارد. به این منظور مرکز آموزش مهارت های عملی به زودی در بیمارستان امام خمینی راه اندازی می شود.
دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه، با اشاره به ضرورت راه اندازی آزمایشگاه جامع آموزشی در دانشگاه گفت: از جمله مزایای آزمایشگاه جامع آموزشی، افزایش بهره وری در استفاده از تجهیزات آموزشی و مواد آزمایشگاهی و همچنین فرصتی برای درآمدزایی گروه های آموزشی است.
دکتر علامه تصریح کرد: استفاده دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران از امکانات آزمایشگاه جامع رایگان است و می تواند موجب ارتقا کیفیت آموزش های آزمایشگاهی در سطح دانشگاه شود.
معاون آموزشی دانشگاه با تاکید بر راه اندازی شبکه آزمایشگاه های آموزشی دانشگاه، افزود: این شبکه شرایطی را فراهم می آورد که دانشجویان واحدهای آزمایشگاهی خود را به صورت کاملا عملی آموزش ببینند و مهارت بیشتری کسب کنند.
دکتر حسین قنبری‌، مسئول دبیرخانه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی و رئیس آزماد با بیان اینکه ارتقا کیفیت آموزش و پژوهش دانشجویان نیاز به تقویت زیرساخت های آموزشی دارد گفت: این ازمایشگاه با هدف افزایش بهره وری و استفاده بهینه از تجهیزات و تجمیع ظرفیت های آزمایشگاهی ایجاد شده است.
وی با تاکید بر ایجاد شبکه جامع از توانمندی های آزمایشگاهی در دانشگاه، به دیگر مزایای راه اندازی ازمایشگاه جامع آموزشی اشاره کرد و گفت: ازمایشگاه جامع آموزشی به افزایش مهارت های عملی پژوهشگران، سهولت ارائه آموزش های عملی به دانشجویان و ایجاد درآمدزایی دانشگاه کمک می کند.
  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
فیلم بردار