• تاریخ انتشار : 1402/10/17 - 08:47

نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با کارکنان گزینش

دکتر قناعتی: در گزینش افراد، مدل‌های علمی را رعایت کنیم

دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، هم‌زمان با سالروز صدور فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) در 15 دی1361، مبنی بر تشکیل گزینش، با کارکنان شاغل در هسته گزینش دیدار و از زحمات آنان قدردانی کرد و گفت: در گزینش افراد، مدل‌های علمی را رعایت کنیم.

دیدار رئیس دانشگاه با همکاران هسته گزینش

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مراسم گرامیداشت  16 دی ماه 1402، دکتر قناعتی ضمن گرامیداشت این روز و تبریک و قدردانی از زحمات همکاران هسته گزینش گفت: سرعت عمل در کارها بسیار اهمیت دارد و همه افرادی که در دانشگاه خدمت می کنند؛ باید در تسریع امور به یکدیگر کمک کنند.
رئیس دانشگاه با اشاره به جمله راکفلر که «تعهد مهم‌تر از تخصص است چون متعهد شدن یک فرد به انجام وظایف خود به روش صحیح سخت‌تر از فراگیری تخصص است یک فرد متعهد متوسط کارایی بیشتری از یک فرد غیر متعهد توانمند دارد این در مدل‌های مدیریتی ثابت شده است» گفت: در امر گزینش مهم است که بتوانیم تعهد کاری افراد را مورد سنجش قرار دهیم. از آنجا که تجسس در امور شخصی افراد حرام است؛ در مورد مشکلات اخلاقی باید با افراد صاحبنظر مشورت و از آنان راهنمایی بگیریم. و آبرو بردن از افراد بسیار فعل و عمل بدی است.
وی ادامه داد: در به کارگیری افراد، مدل‌های علمی را رعایت کنیم و اگر فردی درون‌گرا و آرام است آن را در محیط مناسبش مثال انبار قرار دهیم تا نتیجه بهتری از انتخابمان بگیریم.
دکتر قناعتی با تأکید بر اینکه تقوا بورزید و دیگران را بر این امر یاری کنید افزود: افراد نباید سخن چینی از دیگران را  حق خود بدانند و باید به فکر آخرت و قیامت خود باشند که چگونه باید پاسخ حق‌الناس را بدهند.
رئیس دانشگاه با ابراز رضایت از پیشرفت‌هایی که در دانشگاه صورت‌گرفته گفت: انتظار چنین پیشرفتی را در این مدت کوتاه نداشتم و با حمایت همکارانم توانستیم پروژه‌هایی که متوقف شده بود را راه‌اندازی کنیم و به موفقیت‌های خوبی دست یابیم.
دکتر قناعتی در پایان به همکاران هسته گزینش پیشنهاد داد: در برنامه‌های شنبه‌های نیکوکاری شرکت کنید و از نزدیک با مشکلات مردم روبرو شوید تا از این طریق آرامش معنوی و برکت را در زندگی خود به ارمغان آوردید.

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
نسیم اخگر