• تاریخ انتشار : 1396/09/13 - 17:09

تحویل دفتر ریاست دانشکده پرستاری و مامایی به دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی

دکتر نیکبخت: تمرکززدایی و استقلال‌پذیری لازمه ایجاد فضای مشارکتی است

دکتر نیکبخت، رئیس دانشکده پرستاری و مامایی بر چابک سازی سیستم، دوری از حواشی، تنش زدایی و پرداختن به موضوعات اصلی برای ارتقا دانشکده تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر محمد علی چراغی به همراه معاون اداری و مالی دانشکده و مدیران گروه های آموزشی روانپرستاری و بهداشت باروری، بارداری و زایمان روز دوشنبه 13 آذرماه با حضور در معاونت بین الملل دانشکده ضمن تبریک انتصاب دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی به ریاست دانشکده پرستاری و مامایی از سوی ریاست دانشگاه دفتر ریاست را به وی تحویل داد.
دکتر چراغی ضمن قدردانی از مساعی وتلاش های همکارانش در طول 8 سال ریاست در دانشکده گفت: خدا را شکر می کنم که در حد توان و دینم کار کردم و تمام تلاشم را کردم.
وی گفت: در همه موفقیت ها و شکست ها مدیریت نقش مهم و اصلی را دارد و در صورت بروز هر نقصی همواره مدیریت مقصر است. اگر نقصی در این دوره وجود داشته به مدیریت برمی گردد و من خودم را مقصر می دانم و عذرخواهی می کنم.
دکتر نیکبخت، رئیس دانشکده ضمن تقدیر از زحمات و مساعی دکتر چراغی، رئیس قبلی دانشکده برای وی سلامتی و موفقیت آرزو کرد و خواستار حفظ تعامل موثر با بدنه مدیریت جدید شد.
وی انتخاب رئیس از بدنه دانشکده پرستاری و مامایی را نشانه وجود ظرفیت و توانمندی مدیریتی در مجموعه دانشکده دانست و از وجود این ظرفیت در دانشکده ابراز خرسندی کرد.
رئیس دانشکده تمرکز زدایی و استقلال پذیری را لازمه ایجاد فضای مشارکتی دانست و تصریح کرد: تک تک اعضای دانشکده باید نقش خود را به خوبی ایفا کنند و سهم خودشان را برای اعتلای دانشکده بپردازند.
وی خاطرنشان کرد: اعتقادی به ورود هیات رئیسه به امور جزئی ندارم و گروه های آموزشی باید ضمن استقلال کامل در مدیریت گروه های آموزشی  پاسخگوی تمام مسائل مربوط به گروه باشند.
دکتر نیکبخت اظهار داشت: چابک سازی سیستم، دوری از حواشی، تنش زدائی و پرداختن به موضوعات اصلی می تواند مجموعه دانشکده را برای ارتقا و دستیابی به اهداف عالی دانشکده آماده کند.
وی ابراز امیدواری کرد که با یک برنامه مدون و منظم مسیر ارتقای دانشکده ادامه پیدا کند.

خبرنگار: شیما سادات عطری
عکس: عرفان تیموری