• تاریخ انتشار : 1403/07/04 - 08:18

نشست خبری سی و ششمین همایش بین‌المللی کودکان برگزار شد

سی و ششمین همایش بین‌المللی کودکان با تمرکز بر هوش مصنوعی و سلامت کودکان برگزار می شود

سی و ششمین همایش بین‌المللی کودکان، با نگاهی نوآورانه به آینده سلامت کودکان، از ۱۲ تا ۱۵ مهرماه برگزار می‌شود. در این رویداد، متخصصان و پژوهشگران از سراسر جهان گرد هم می‌آیند تا آخرین دستاوردهای هوش مصنوعی در تشخیص و درمان بیماری‌های کودکان را بررسی کنند.

به گزارش سینا رسانه، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر رضا شروین بدو، فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان و رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان در نشست خبری سی و ششمین همایش بین‌المللی بیماری‌های کودکان و پرستاری کودکان که در تاریخ 3 مهر 1403 برگزار شد، از برگزاری این رویداد مهم از ۱۲ تا ۱۵ مهرماه در مرکز همایش‌های نورالرضا (سروش) خبر داد.

دکتر بدو با بیان اینکه این همایش از سال ۱۳۶۹ به صورت مداوم برگزار می‌شود، گفت: به عنوان مسئول این مرکز که قطب علمی طب کودکان کشور است، مفتخریم که این همایش طی ۳۶ سال متوالی، با هدف ارتقای سلامت کودکان برگزار می شود.

وی افزود: همایش امسال با حضور بیش از 300 سخنرانان برجسته و هیئت رئیسه پنل و همچنین حدود دو هزار شرکت‌کننده برگزار می شود.

دکتر بدو با اشاره به موضوعات همایش شامل مباحث پزشکی و پرستاری گفت: هدف از برگزاری آن، تبادل دانش و تجربیات علمی در زمینه بیماری‌های کودکان است تا با توجه به بحث جوانی جمعیت بتوانیم کودکانی سالم و با نشاط داشته باشیم.

دکتر بدو تاکید کرد که این همایش تنها مختص دانشگاه علوم پزشکی تهران نیست و مدعوین از سرتاسر کشور حضور خواهند داشت.

وی همچنین به برنامه‌های متنوع همایش اشاره کرد که شامل پنل‌های تخصصی در حوزه‌های مختلف مانند دندانپزشکی، انواع بیماریها و جراحی های کودکان و استفاده از هوش مصنوعی در پزشکی است.

در ادامه دکتر علی اکبر زینالو، فوق تخصص قلب جنین و کودکان و رئیس همایش، نیز بر اهمیت تبادل دانش میان پزشکان و پرستاران تاکید کرد و گفت: این همایش فرصتی است تا سیاست‌گذاران، پزشکان و پرستاران در کنار هم بنشینند و برای بهبود وضعیت سلامت کودکان در کشور راه‌حل‌های عملی ارائه دهند.

دکتر محمود رضا اشرفی، فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان و دبیر علمی همایش، نیز در این نشست گفت: این همایش فرصتی است تا متخصصان، پژوهشگران و پرستاران حوزه کودکان از سراسر کشور و جهان گرد هم آیند و آخرین دستاوردهای علمی و بالینی را به اشتراک بگذارند. وی افزود: هدف اصلی این همایش ارتقای سلامت کودکان و نوجوانان است و در این راستا، موضوعات متنوعی از جمله بیماری‌های عفونی، بیماری‌های مزمن، جراحی‌های کودکان، بهداشت روان و استفاده از هوش مصنوعی در پزشکی کودکان مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,جوانی جمعیت
زهرا  حری