• تاریخ انتشار : 1402/12/16 - 14:31
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نشست مشترک هم‌اندیشی رابطین ایثارگران واحدهای تابعه دانشگاه و اعضای کمیته‌های دفتر ایثارگران

نشست مشترک هم‌اندیشی رابطین ایثارگران و اعضای کمیته‌های شش‌گانه امور ایثارگران با شعار "سلام شهدا" در تالار حکیم سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران، بیست و هفتمین نشست هم‌اندیشی رابطین ایثارگران واحدهای تابعه دانشگاه و اعضای کمیته‌های دفتر ایثارگران یکشنبه ۱۳ اسفند در تالار حکیم سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

این جلسه با پخش آیات کلام‌الله مجید و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و با حضور با حضور علیرضا عرب یارمحمدی مدیر توسعه منابع انسانی،اساتید و اعضای کمیته های اداری، آموزشی و پژوهشی، فرهنگی - ورزشی، رفاهی - اداری و هیئت علمی و رابطین ایثارگران در واحدهای تابعه دانشگاه، دکتر کشاورز مشاور سابق رئیس دانشگاه در امور ایثارگران، دکتر اکبر احمدی و دکتر ابوالفضل علیاری و دکتر احسان مقیمی مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران، مدیر امور ایثارگران و مدیر دانشجویان شاهد ایثارگر آغاز شد.

دکتر مقیمی ضمن خیرمقدم به حاضرین جلسه عناوین فعالیت‌های انجام شده دفتر ایثارگران در نیمه اول سال را به شرح زیر بیان کرد:

• انتقال سایت قدیم ایثارگران به سایت جدید
  • ثبت نهایی تعاونی مسکن ایثارگران دانشگاه
  • برگزاری کمیته‌های شش‌گانه ایثارگران
  • مصاحبه و گفتگو با ایثارگران
  • تجلیل از متخصصین علمی ایثارگر در دانشگاه و خانواده شهدای دانشگاه و شهدای سلامت
  • دیدارهای عمومی مسئولین دفتر ایثارگران و هیئت‌رئیسه دانشگاه با جانبازان و ایثارگران در واحدهای تابعه دانشگاه
  • دیدار دوره‌ای با ایثارگران و جانبازان و خانواده شهدای سلامت
  • برگزاری اردوهای فرهنگی ورزشی (اردوی یک‌روزه اردهال کاشان، بازدید از پارک ملی هوافضا، بازدید از موزه ملی ایران و بازدید از برج میلاد)
  • برگزاری برنامه پیاده‌روی به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی در پردیس دانشگاه تهران و
  • برگزاری همایش علمی - تخصصی جایگاه علم و فناوری حوزه سلامت در دفاع مقدس
  • برگزاری همایش علمی - تخصصی دستاوردها و نوآوری‌ها در مقابله با حملات شیمیایی
  • برگزاری مراسم تکریم همسران شهدا
  • برگزاری مراسم روز جانباز و تجلیل از جانبازان و خانواده آنان
  • غبارروبی مزار شهدای گمنام دانشگاه در هفته دفاع مقدس و ایام مبارک دهه فجر

دکتر مقیمی اضافه کرد: برنامه‌های اسفندماه دفتر ایثارگران شامل دیدار با ایثارگران تحت عنوان "طرح سپاس" که در هر هفته انجام خواهد شد. همچنین گردهمایی فرزندان شهدا و خانواده‌های آنان به مناسبت ۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا با شعار سلام شهدا و اجرای مسابقه "دل‌نوشته‌ای برای پدرم" ویژه فرزندان شهدا در روز ۲۰ اسفند برگزار خواهد شد.

مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران سپس به تبیین وظایف رابطین ایثارگران در واحدهای تابعه دانشگاه را که در جلسات گذشته مورد تأیید نمایندگانی از رابطین ایثارگران و مدیریت امور ایثارگران قرار گرفته بود پرداخت و از حاضرین خواست تا نکات موردنظر و پیشنهادی خود را ارائه دهند.

در ادامه جلسه اعضای کمیته‌های شش‌گانه ایثارگران ضمن تقدیر از زحمات و تلاش‌های جهادی مدیریت امور ایثارگران، خلاصه‌ای از مصوبات این کمیته‌ها را تشریح کرده و به اجرایی‌شدن آنها و موانع موجود برای برخی از مصوبات اشاره کردند.

این جلسه با ادامه گزارش مسئولین ایثارگر واحدها ادامه پیدا کرد، سؤالات و مشکلات ایثارگران را به‌ویژه در حیطه منابع انسانی توسط عرب یارمحمدی و دکتر مقیمی پاسخ داده شد.

دکتر کشاورز ضمن تشکر از دکتر مقیمی و همکاران در امور ایثارگران، خدمت در این حوزه را از الطاف الهی دانسته و افزود: امنیت و آرامش همه ما مرهون ایثارگری شهدا، جانبازان و خانواده آنان است. جایگاه شغلی و اجتماعی ما مدیون رشادت‌های شهیدان و جانبازان است.

وی ضمن اشاره به خاطرات خود در دیدار با مادران شهدا افزود: می‌توان گفت جایگاه ایثار مادران شهید با جایگاه شهدایشان برابری می‌کند. لازم است همیشه علاوه بر زنده نگه داشتن یاد و خاطره آنان به ارزشهای فرهنگ ایثار و شهادت پایمند باشیم و به آنها عمل کنیم.

در پایان جلسه از حاضرین جلسه با اهدای هدایایی تقدیر شد.

• گروه خبری : دفتر امور ایثارگران
عکاس