• تاریخ انتشار : 1403/05/14 - 12:02
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اجرای برنامه پویش سلامتی را قدم بزن در مراکز و پایگاه‌های تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد آموزش بهداشت و ارتقا سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری پویش سلامتی را قدم بزن به مناسبت ماه خود مراقبتی خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، اعظم شجاع، کارشناس واحد آموزش بهداشت و ارتقا سلامت این مرکز گفت: خود مراقبتی عادات و رفتارهای آگاهانه و هدف‌دار است تا هر فرد، سالم‌تر و شادتر زندگی کند تا سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی خود را حفظ نماید.
وی در ادامه افزود: با توجه اهمیت ترویج ورزش‌های همگانی به‌عنوان رکن اصلی و ارزشمند خود مراقبتی در خانواده و در راستای پویش سلامتی را قدم بزن، معصومه امین، مراقب سلامت پایگاه شماره 1 مرکز خدمات جامع سلامت شاه‌آبادی و نسیم عزیزی، مراقب سلامت پایگاه شماره 3 مرکز خدمات جامع سلامت شاه‌آبادی، برنامه پیاده‌روی را برای کارکنان و عموم مردم برگزار کردند.
همچنین، عاطفه کریمیان، مراقب سلامت پایگاه شماره 1 مرکز خدمات جامع سلامت شهید واحدی، طاهره دوست محمدی، مراقب سلامت پایگاه شماره 2 مرکز شماره 10، مراسم پیاده‌روی را برای مراجعان و کارکنان، در دوشنبه‌های آخر هرماه اجرا می‌کنند.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی