• تاریخ انتشار : 1399/02/28 - 14:19
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1975

افتتاح دستگاه جدید آنژیوگرافی عروق در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

اتاق عمل هیبرید جراحی عروق برای نخستین بار در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با همکاری متخصصان گروه جراحي عروق و با حمایت مسئولین مجتمع و دانشگاه علوم پزشکی تهران افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، در راستای ارتقای سطح خدمات پزشکی و ارائه بهترین خدمات به بیماران این مرکز، دستگاه جدید آنژیوگرافی عروق  محیطی شنبه 27 اردیبهشت 99 در اتاق عمل سرپایی مجتمع افتتاح شد.
در همین رابطه، دکتر مرتضی نوع پرست فوق تخصص جراحی عروق گفت: در کل دنیا  اتاق عمل هیبرید جراحی قلب به عنوان مرکز استاندارد درمان بیماریهای عروقی تعریف شده و این مرکز جز اولین مراکز با توانایی و سطح بالای استاندارد در کل کشور است.
وی افزود: از طریق این دستگاه می توان اعمال جراحی داخل عروقی را همراه با آنژیوپلاستی  به راحتی وبا کمترین عوارض، مدت بستری و با هزینه کمتر برای بیماران انجام داد.
توضیح این‌که در پی راه‌اندازی اتاق عمل هیبرید جراحی عروق درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، نخستین عمل جراحی به کمک این دستگاه برای بیمار 70 ساله با تشخیص آئورت شکمی انجام شد که پس از انجام جراحی، حال عمومی بیمار خوب گزارش‌شده است.
در مراسم افتتاح دستگاه جدید آنژیوگرافی عروق، دکتر خسرو صادق نیت رئیس مجتمع، دکتر علی دهقان معاون درمان، دکتر رضا رئیس کرمی معاون امور دانشگاهی، محمود معصومی معاون پشتیبانی، دکتر حبیب‌الله محمود زاده رئیس انستیتو کانسر و دکتر علیرضا کاظمینی مدیر بیمارستان امام خمینی (ره) حضور داشتند.

• گروه خبری : مجتمع بیمارستانی امام خمینی,گروه خبری RSS
شهره  بیات