الهام نواب: سرمایه گروه پرستاری مراقبت‌های ویژه تربیت دانشجویان ماهر، متعهد و اخلاق مدار محسوب می‌شود

مدیر گروه پرستاری مراقبت‌های ویژه بزرگ‌سال و مدیریت دانشکده پرستاری و مامایی در گفت‌وگو با مستندسازان «فرصت‌های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش» در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با توجه به رتبه نخست دانشگاه علوم پزشکی تهران در عرصه آموزش، پژوهش و مدیریت گروه ما نیز از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. اهمیت این گروه تربیت پرستاران متخصص و کارآمد در بخش‌های ویژه درمانی است و در دوران کووید این گروه به جایگاه خاص خود جلوه بیشتری داد، ازاین‌رو سعی شد تا به‌منظور کمک به سیستم درمانی، در گذراندن دوره‌های آموزش تئوری و بالینی دانشجویان با حفظ کیفیت تسریع شود. ویژگی خاص ما در مقایسه با سایر گروه‌ها این است که این گروه در دو حیطه بالین، سیاست‌گذاری و مدیریت فعالیت دارد و دیگر اینکه این گروه از ادغام رشته‌های تخصصی پرستاری مراقبت‌های ویژه، سالمندی، آموزش پزشکی و مدیریتی تشکیل‌شده است و این باعث ارزش‌افزوده گروه است. در حوزه پژوهشی مقالات استادان این گروه در رتبه‌بندی بین‌المللی رتبه خوبی را کسب کرده‌اند. گروه ما تعامل وسیعی با دانشگاه‌های داخل و خارج کشور دارد و سعی شده است در سطح بین‌المللی هم ارتباطات توسعه پیدا کند.

زهرا  حری

زهرا حری