• تاریخ انتشار : 1403/07/02 - 13:29
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

انتصاب دکتر عباس عطوف به سمت مشاور اجرایی و مدیر حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی دکتر عباس عطوف را به سمت مشاور اجرایی خود و مدیر حوزه ریاست دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن حکم به شرح زیر است:

برادر ارجمند جناب آقای دکتر عباس عطوف
با سلام و احترام؛
با عنایت به مراتب تعهد و سوابق ارزشمند جنابعالی در امور مدیریتی و اجرایی در سطوح مختلف دانشگاهی و ملّی، به موجب این ابلاغ به عنوان مشاور اجرایی اینجانب و مدیر حوزه ریاست دانشگاه منصوب می‌شوید.
 مسئولیت ارتباط و هماهنگی واحدهای مختلف با حوزه ریاست دانشگاه و در صورت لزوم شرکت در جلسات مختلف به عنوان نماینده اینجانب بر عهده جنابعالی است. همچنین جهت تسریع و تسهیل امور و فرایندهای جاری، مجاز هستید مکاتبات مربوطه را امضاء فرمایید.
 امیدوارم جنابعالی که متنعّم به مراتب ایثار و جانبازی و شهره به مردمداری و سعه صدر هستید با استعانت از خداوند متعال و عنایات حضرت ولی عصر(عج) در ادای امانت الهی و مسئولیتی که به شما واگذار می‌گردد، موفق و موید باشید.
دکتر سید رضا رئیس کرمی
سرپرست دانشگاه