با کاهش مصرف نمک به سلامت قلب خود کمک کنید
روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران:سرويس علمي شبكه جام جم اعلام كرد تحقيقات نشان مي دهد كاهش مصرف نمك مي تواند تا 25 ازدرصد از خطر بيماري قلبي عروقي و 20 درصد از بيماري قلبي كشنده بكاهد.
بنابر اين گزارش افرادي كه مصرف نمك را دررژيم غذائيشان كم مي كنند ، خود را از خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي تا حدي حفظ مي كنند.
به گزارش BBC پرفسور گراهام مك گرگور مشاور بيماري هاي قلب و عروق در بيمارستان سن جرج لندن اين مطالعه را حائز اهميت مي داند و مي گويد اين تحقيق نشان مي دهد اگر افراد دريافت نمك را كاهش دهند ، تعداد مبتلايان به حمله قلبي ، سكته مغزي و نارسايي قلبي كاهش مي يابد.
وي خاطر نشانمي كند كه اين اثرات مثبت گسترده تنها به كمي كاهش نمك در برنامه غذايي مربوط مي شود.
مقادير نمك توصيه شده براي سنين مختلف از طرف موسسه استانداردهاي غذايي به قرار زير است:
1 تا 3 سال: 2 گرم نمك در روز
4 تا 6 سال: 3 گرم
7 تا 10 سال: 5 گرم
11 سال و بالاتر: 6 گرم
ارسال به دوستان