بازدید سفیر ارمنستان در ایران از دانشکده پرستاری و مامایی تهران
در بازدید آرتاشس تومانیان از دانشکده پرستاری و مامایی تهران در مورد زمینههای همکاری ایران و ارمنستان در آموزش پرستاری و مامایی بحث و تبادلنظر شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ در نشست مشترکی که روز دوشنبه سوم دیماه 97 با حضور دکتر نیکبخت رئیس دانشکده پرستاری و مامایی تهران، آرپی مانوکیان، رابط دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور ارمنستان، معاونین آموزشی، بینالملل واداری و مالی، دکتر میرمولائی مدیر گروه بهداشت باروری و از اساتید پیشکسوت مامایی کشور، صابری پور، از معاونت بینالملل دانشگاه و پرویز وفا کارشناس بینالملل برگزار شد؛ آرتاشس تومانیان سفیر ارمنستان گفت: تمام زمینههای همکاری ارمنستان با ایران برای ما حائز اهمیت است بهخصوص زمینه کاری شما و امیدواریم از ظرفیتها استفاده خوبی شود.
سفیر ارمنستان در ایران این ملاقات را حاصل تعاملات و گفتگوهای قبلی دانست و ابراز امیدواری کرد ارتباطات متقابل بین دو کشور گسترش یابد.
وی با اشاره به چهار سال اقامتش در ایران بهعنوان سفیر کشور ارمنستان گفت: درزمینه های بهداشت مراودات خوبی داشتهایم و به نظر میرسد که میتوانیم همکاریهای خوبی داشته باشیم و به نتایج خوبی دست پیدا کنیم.
وی به استفاده از واژه خواهرِ درمان برای پرستار در کشور ارمنستان اشاره کرد و در خصوص آموزش پرستاری و مامایی در کشور ارمنستان گفت: در حال حاضر هم پرستار زن و هم پرستار مرد در کشور ارمنستان داریم که برای پرستار مرد نام دیگری انتخابشده است. حدود 20 سال قبل یک جراح قلب معروف امریکایی به ارمنستان آمدند و باعث پیشرفت و توسعه زیادی در کشور ارمنستان شدند و در طول این سالها بیماران زیادی از کشورهای منطقه برای درمان به ارمنستان نزد ایشان میآمدند.
دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی،رئیس دانشکده پرستاری و مامایی تهران نیز در معرفی دانشکده پرستاری و مامایی تهران، این دانشکده را بزرگترین و اولین دانشکده ازنظر علمی در سطح کشور دانست و از وجود 60 عضو هیات علمی و 1400 دانشجو در دانشکده در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دو رشته پرستاری و مامایی سخن گفت.
وی افزود: از 12 کشور دنیا در سه مقطع تحصیلی دانشجوی بینالملل داریم. تدریس دانشجویان بینالملل به زبان انگلیسی در دانشکده انجام میشود و دانشکده پرستاری و مامایی در منطقه نیز یکی از دانشکدههای مطرح است.
رابط دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور ارمنستان نیز هدف دانشگاه علوم پزشکی تهران را همکاری در تمامی رشتهها و شاخهها دانست و گفت: با توجه به بازدیدی که از وزارت بهداشت ایران صورت گرفته است و هیاتی که به ایران آمدند و تمایل خودشان را برای ایجاد همکاری با دانشکدههای پرستاری عنوان کردند؛ رشته پرستاری جزء اولویتهای این همکاری قرارگرفته است. ما خوشحال خواهیم شد که بتوانیم یک رابطه دوطرفه در جهت بهبود پرستاری ارمنستان برداریم.
دکتر سیلانی، معاون بینالملل دانشکده حضور سفیر کشور ارمنستان در دانشکده پرستاری و مامایی را به فال نیک گرفت و ابراز امیدواری کرد که این دیدار زمینه شروع تعاملات بین دو کشور باشد.
وی با اشاره به اهمیت پرستاری و مامایی در سیستم درمانی گفت: گروه پرستاری و مامایی در سیستم درمانی هر کشوری معمولاً جزء بزرگترین گروه شغلی هستند و پیامدهای درمان تا حدود زیادی به عملکرد این دو گروه شغلی بستگی دارد و در خدمات پیشگیری، بهداشتی و مراقبت سلامت نقش مهمی دارد.
مدیر گروه بهداشت باروری نیز به سابقه 99 ساله آموزش آکادمیک مامایی در ایران، الگوبرداریاش از کشور فرانسه و راهاندازی دوره دکتری تخصصی از 10 سال گذشته یادکرد.
در ادامه این نشست سفیر ارمنستان از مرکز مهارتهای بالینی و کتابخانه دانشکده بازدید کرد.
ارسال به دوستان