• تاریخ انتشار : 1395/08/04 - 13:26
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بازدید هیئت عالی‌رتبه سازمان جهانی بهداشت از شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر

به‌منظور ارزیابی طرح تحول سلامت، هیئت عالی‌رتبه سازمان جهانی بهداشت از شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر بازدید کردند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، روز یکشنبه دوم آبان ماه 95 دکترظفرمیرزا، دکترسلیم هشم و دکتر محمد آسایی از سازمان جهانی بهداشت (WHO) به همراه دکتر رواقی و دکتر سجادی از موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در شهرستان اسلامشهر از نحوه اجرای طرح تحول سلامت در این شهرستان بازدید کردند.
بازدیدکنندگان ابتدا در ستاد شبکه بهداشت حضور یافتند و دکتر سلمانی، مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر گزارش کاملی در خصوص دستاوردهای اجرای برنامه تحول سلامت در حوزه بهداشت در شهرستان و اقدامات انجام‌شده از سال 93 تاکنون ارائه داد.
دکتر سلمانی در گزارش خود به اقدامات انجام‌شده برای ارتقاء و بهبود مراقبت‌های بهداشتی اولیه (PHC) از قبیل جذب و بکارگیری روانشناس و کارشناس تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت، تکمیل طرح گسترش شبکه و فعال‌سازی واحدهای غیرفعال برای دستیابی به پوشش 100 درصدی در مناطق حاشیه‌نشین و شهری شهرستان، استانداردسازی فضای ارائه خدمات واحدهای بهداشتی درمانی با انجام بازسازی، نوسازی و تعمیرات، تجهیز واحدهای بهداشتی درمانی با خرید تجهیزات فنی و اداری استاندارد برای واحدهای جدید و همچنین جایگزینی تجهیزات فرسوده و مستعمل جهت سایر واحدها، اطلاع‌رسانی و معرفی واحدهای ارائه خدمات به مردم به روش‌های مختلف برای ارائه خدمات فعال به جمعیت تحت پوشش و مراجعه مردم برای دریافت خدمات موردنیاز خود، اجرای برنامه ملی ترویج و توسعه خود مراقبتی و جذب سفیران سلامت و راه‌اندازی و استقرار پرونده الکترونیک در واحدهای بهداشتی درمانی اشاره کرد.
در ادامه دکتر ظفرمیرزا و همراهان در مرکز خدمات جامع سلامت شهرک انبیاء حضور یافته و از نحوه اجرای مراقبت‌های بهداشتی اولیه و ارائه خدمات بهداشتی به مردم بازدید کردند.
هیئت ارزیابی سازمان جهانی بهداشت با حضور در پایگاه سلامت ضمیمه مرکز که برون‌سپاری شده است، با پرسیدن سؤالاتی از سرپرست و مراقبین سلامت این پایگاه، نحوه مدیریت بخش خصوصی و خدماتی که به مردم ارائه می‌شود را بررسی کردند. همچنین مصاحبه‌ مفصلی با یکی از مادران حاضر در پایگاه که برای دریافت خدمت موردنیاز خود به همراه فرزندش مراجعه کرده بود، انجام شد.
با توجه به اجرای فعال برنامه داوطلبین سلامت در مراکز خدمات جامع سلامت، بازدیدکنندگان با یکی از داوطلبین سلامت پایگاه ضمیمه در خصوص دلایل عضویت در این برنامه و فعالیت‌هایی که به‌عنوان داوطلب سلامت انجام می‌شود صحبت کردند. اعزامی، داوطلب سلامت این پایگاه در خصوص آموزش‌هایی که از مراقبین سلامت و سایر کارکنان مرکز دریافت کرده اند و نحوه انتقال آموزش‌ها به خانوارهای تحت پوشش در قالب آموزش در محله و همچنین چگونگی انجام پیگیری خانوارها برای انجام مراقبت فعال جمعیت تحت پوشش صحبت کرد.
در پایان دکتر ظفرمیرزا و همراهان در مرکز خدمات جامع سلامت با کارشناسان واحدهای بهداشت محیط، حرفه‌ای، سلامت روان و همچنین با مراجعین به پزشکان مرکز، گفتگو کردند.
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز