بازی و رفتار با نوزاد و شیرخوار به‌منظور ارتقای توانایی‌های مغزی او

دکتر مامک شریعتی، معاون پژوهشی پژوهشکده سلامت خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران در سخنرانی خود با عنوان «بازی و رفتار با نوزاد و شیرخوار به‌منظور ارتقا توانایی‌های مغزی او»، بازی والدین با نوزاد را سبب تکامل سیستم مغزی او معرفی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در بخشی از این سخنرانی دکتر شریعتی می‌گوید: برخلاف تصور رایجی که وجود دارد که جنین چیزی حس نمی‌کند؛ مطالعات اخیر نشان می‌دهد که جنین از هفته دوازدهم و سیزدهم، جنین حس شنوایی و بویایی دارد و در مقابل محرک‌ها پاسخ می‌دهد. در ادامه هم چنانچه والدین بازی‌های ساده‌ای با نوزاد تازه متولدشده انجام دهند؛ به تکامل سیستم مغزی و عصبی کمک می‌کنند.

این پروژه در قالب گفتمان‌سازی دانشگاه، با همکاری پژوهشکده سلامت خانواده و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال اجراست.

میر حامد  حسینی

میر حامد حسینی

سمانه میرزائی

01/07/17 - 11:33