برگزاری اولین جلسه قطب منطقه ده آمایش کشوری به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران
اولین جلسه قطب منطقه ده آمایش کشوری باهدف وحدت رویه، افزایش هماهنگی و ارتقاء روند خدمترسانی سلامت در تمام نقاط استان تهران در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، اولین جلسه قطب منطقه ده آمایش کشوری، با حضور معاونان، مدیران و مسئولان غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی و سازمان غذا و دارو روز چهارشنبه 30 خرداد 97 در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.
در این نشست، دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو ضمن خیرمقدم؛ درحضور مدعوین گفت: با توجه به توسعه دانشگاههای علوم پزشکی، خدمات بهداشتی درمانی در استان تهران در راستای وحدت رویه و افزایش هماهنگی و ارتقای روند خدمترسانی سلامت در تمام نقاط استان تهران، برگزاری چنین نشستهایی در راستای کاهش و مرتفع کردن مشکلات و معضلات و همسانسازی در سطح عرضه دارو، غذا و تجهیزات پزشکی، در خصوص سیاستگذاری و بهبود مستمر عملکرد حوزههای غذا و دارو سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران و ارتقاء شاخصهای این حوزه در سطح ملی مهم و ارزشمند است.
دکتر حاجی محمودی با حاضرین جلسه در حوزه تجهیزات پزشکی در خصوص یکسانسازی نحوه برخورد سه دانشگاه با مسائل و مشکلات از قبیل گرانفروشی، کمبودها، نقد فروشی توسط شرکتها، تدوین دورههای آموزشی مشترک، یکسانسازی روشهای کاهش هزینه تجهیزات و ملزومات پزشکی توسط سه دانشگاه به بحث و تبادلنظر پرداخت.
در ادامه در امور آزمایشگاه به کمبود نیروی انسانی و افزایش امور محوله به معاونتها، خریداری استانداردهای گرانقیمت سموم اشاره شد و حاضرین در جلسه نقطه نظرات خود را ارائه دادند.
همچنین در خصوص وحدت رویه در امور مربوط به تحویل داروی مخدر به مراکز تحت پوشش و نظارت بر مراکز، افزایش تعداد مسئولان فنی در شرکتهایی که دارای چندین شعبه در استان تهران هستند بهمنظور افزایش نظارت بر GDP و GSP در شرکتهای پخش سرا سری دارو، هماهنگی با سازمان غذا و دارو برای تشکیل جلسات گروهی منظم ماهیانه در راستای رفع اشکالات موجود در سامانه HIX، ملزومات دارویی در حوزه دارو به بحث و تبادلنظر پرداختند.
در ادامه این جلسه در خصوص امور مربوط به عطاریها در مورد توزیع شیر خشکهای سهمیهای، شیوهنامه نحوه بازرسی از اماکن و گشت مشترک نظرات خود را ارائه دادند.
توضیح اینکه مشکلات حوزه غذایی، آرایشی و بهداشتی با محوریت تأیید صلاحیت و صدور پروانه مسئولین فنی کارخانههای مواد غذایی در سامانه TTAC و مرجع و روند تخصیص کد IRC و بررسی مشکلات موجود نقطه نظراتی از سوی سه دانشگاه مطرح شد.
در این جلسه دکتر شریعتی فر مدیرکل برنامهریزی، بودجه و مدیریت عملکرد، دکتر دارایی مدیرکل آزمایشگاه مرجع، دکتر پرویزی مدیر اداره کل دارو، مهندس مهدی زاده معاون مدیرکل و دکتر آزاده رئیس دانا رئیس اداره متناظر طبیعی، سنتی و مکمل از سازمان غذا و دارو حضور داشتند و در خصوص مسائل و مباحث مطرحشده نقطه نظرات خود را ارائه دادند.
خبر:رنجبر
ارسال به دوستان