• تاریخ انتشار : 1395/02/05 - 13:15
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری اولین جلسه هماهنگی با مسئولین پایگاه‌های سلامت برون‌سپاری شده در سال جدید

اولین جلسه هماهنگی با سرپرستان پایگاه‌های سلامت برون‌سپاری شده با حضور مدیر شبکه بهداشت اسلامشهر به‌منظور ارتقاء ارائه خدمات بهداشتی در سال جاری تشکیل شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه که شنبه 4 اردیبهشت 95 با حضور سرپرستان پایگاه‌های سلامت برون‌سپاری شده برگزار شد، دکتر محمدرضا سلمانی، مدیر شبکه ضمن تأکید بر ارائه خدمت فعال به‌تمامی گروه‌های سنی تحت پوشش، در مورد اهمیت ثبت خدمات و استفاده از پرونده الکترونیک همزمان با ارائه خدمت صحبت کرد.
وی در ادامه در خصوص رعایت موارد بیان‌شده در آئین‌نامه پوشش حرفه‌ای در محیط کار و همچنین رفتار حرفه‌ای پزشکی مجدداً تأکید کرد.
سپس زهرا ربیعی، کارشناس مسئول واحد گسترش موارد و نکات اعلام‌شده در گزارش پایش های انجام‌شده توسط معاونت بهداشت از پایگاه‌های سلامت را برای مسئولین بیان و انتظارات مدنظر ایشان برای رفع نواقص موجود به‌منظور ارتقاء کیفیت و کمیت ارائه خدمت به جمعیت تحت پوشش از پایگاه‌ها بیان شد.
سپس در مورد برنامه عملیاتی مصوب دانشگاه و برنامه‌ریزی مناسب برای اجرایی کردن آن‌ها در سال جاری مطالبی بیان شد.
در پایان بر آشنایی هریک از مراقبین سلامت از جمعیت تحت پوشش خود مجدداً تأکید و فرم‌های شاخص‌های حیاتی جداول جمعیتی، زیج حیاتی و فرم‌های تدوین برنامه عملیاتی توزیع شد./ق
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز