• تاریخ انتشار : 1403/04/30 - 09:39
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسات آموزشی برون بخشی مرکز بهداشت جنوب تهران در راستای برنامه جوانی جمعیت

کارشناس واحد سلامت خانواده و جوانی جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس‌های آموزشی گسترده خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، اسما نجفی، کارشناس واحد سلامت خانواده و جوانی جمعیت مرکز گفت: افسانه ارشدی، مراقب سلامت پایگاه شماره دو جوادیه جلسه‌ی آموزشی با موضوع ازدواج شاد و جوانی جمعیت را برای کارکنان کلانتری و فاطمه نظام، مراقب سلامت پایگاه شماره دو دادوش کلاس آموزشی را در پایگاه برای مراجعان برگزار کردند.
همچنین نسیم عزیزی، مراقب سلامت پایگاه شماره سه شاه‌آبادی، جلسه‌ی آموزشی جوانی جمعیت در بسیج شهدای محراب در مسجد حضرت ابوالفضل ناحیه عبدل‌آباد برگزار کرد و در خصوص جوانی جمعیت مطالبی ارائه شد.
توضیح اینکه در این کلاس‌های آموزشی 85 تن از افراد شرکت‌کننده آموزش دیدند.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران ,جوانی جمعیت
نگار  دیوبندی