• تاریخ انتشار : 1402/05/04 - 11:57
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 187
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسات آموزشی تأثیر تغذیه در کنترل چربی خون و فشارخون و تغذیه در بهبود عملکرد مغز

کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران جلسات آموزشی تأثیر تغذیه در کنترل چربی خون و فشارخون و تغذیه در بهبود عملکرد مغز را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، اعظم اسماعیلی کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ابوذر کلاس آموزشی را با عنوان تغذیه در کنترل چربی خون و تغذیه در بهبود عملکرد مغزی را برای بانوان و میان‌سالان سرای گلچین و سرای ابوذر غربی برگزار و در خصوص اهمیت کنترل وزن برای درمان کبد چرب، به‌جای سرخ کردن مواد غذایی آن‌ها را آب پز یا بخارپز یا کبابی نمایند مصرف ماهی بیش از یک‌بار در هفته و مصرف غلات کامل و حبوبات مطالبی را بیان کرد.
مصرف سیب و هویج توصیه شد.
همچنین رقیه ثنایی کارشناس تغذیه مرکز حکیم اعتماد، کلاس آموزشی را با موضوع تغذیه در فشارخون را برای میان‌سالان خیریه آبشار عاطفه‌ها برگزار کرد و در خصوص هرم غذایی و نیاز گروهای مختلف سنی، راه‌های کاهش مصرف نمک، شکر، روغن و بهترین روغن‌های مصرفی مطالبی را بیان کرد.

  • گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
  • کد خبر : 240761
نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *