• تاریخ انتشار : 1397/08/03 - 09:37
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1977

برگزاری جلسه آموزشی و جشنواره غذا در مهدکودک رویان باغ فیض اسلامشهر

مرکز خدمات جامع سلامت باغ فیض جلسه آموزشی به همراه جشنواره غذا برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه آموزشی به مناسبت روز جهانی غذا 30 مهر ۹۷ باهدف تشریح امنیت غذایی در خانوار و شناخت سبد غذایی به‌منظور ارتقا میزان آگاهی جامعه در مهدکودک رویان باغ فیض اسلامشهر با حضور کودکان، والدین و کارکنان مهد برگزار شد.
در ابتدای جلسه لیلا شیرزاد، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت باغ فیض در این جلسه در ارتباط با مفهوم امنیت غذایی و ضرورت تدوین سبد غذایی خانوار سخنرانی کرد و گفت: امنیت غذایی به معنی دسترسی فیزیکی و اقتصادی تمام افراد در همه‌ی اوقات به غذای کافی و سالم است که برای دستیابی به یک زندگی سالم و فعال ضروری است. سلامت هر فرد تابعی از دستیابی به رژیم غذایی کافی و مناسب بوده و کمیت و کیفیت الگوی غذایی مصرفی یکی از نشانگرهای تعیین سلامت جامعه است.
وی در ادامه افزود: هر خانوار ایرانی با تخصیص منابع متناسب با توان خود سبد غذایی را انتخاب و سفره غذایی را آماده می‌کند. درصورتی‌که سفره‌ی غذایی یا الگوی غذایی متناسب نباشد، بیش خوری، کم خوری و بدخوری به‌طور مستمر ادامه یافته و خطر دور شدن از سلامت و ابتلا به بیماری‌ها افزایش می‌یابد. با توجه به ارتباط تنگاتنگ بین سلامت تغذیه‌ای و کیفیت نیروی انسانی، تأمین امنیت غذا و تغذیه به‌عنوان یک اصل اساسی و تعیین‌کننده، حائز اهمیت بسیار است.
این کارشناس در پایان جلسه نیز با حضور کودکان، والدین و کارکنان مهد، جشنواره‌ی غذا با محوریت غذای سالم برگزار و به دو تن از شرکت‌کنندگان جوایزی به‌رسم یادبود اهدا کرد.
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز