• تاریخ انتشار : 1402/09/12 - 13:46
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه بررسی و تحلیل شاخص‌های گروه سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر اولیائی منش معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن تشکر از دکتر توکلی کیا و همکاران ایشان در ستاد معاونت و شبکه‌ها بر ضرورت توجه ویژه به برنامه‌های جوانی جمعیت در حوزه سلامت خانواده تاکید کرد.

برگزاری جلسه بررسی و تحلیل شاخص‌های گروه سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، جلسه بررسی و تحلیل شاخص‌های گروه سلامت جمعیت و خانواده روز یکشنبه 12 آذر ۱۴۰۲ با حضور دکتر علیرضا اولیائی‌منش معاون بهداشت، دکتر سعید تاملی معاون فنی، دکتر محمد رضا قیوم زاده معاون اجرایی، مدیران و کارشناسان ستادی شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان ری، اسلامشهر و مرکز بهداشت جنوب تهران در سالن مدافعان سلامت معاونت بهداشت برگزار شد.
در ابتدا دکتر مهرزاد ناصری، مشاور معاون بهداشت در حوزه پایش و ارزشیابی گزارشی اجمالی از 12 برنامه و 31 شاخص احصا شده گروه‌های جوانی جمعیت، نوزادان و مادران ارایه کرد.
سپس دکتر نرجس توکلی کیا سرپرست گروه سلامت جمعیت و خانواده، ضمن گزارش برنامه عملیاتی و فعالیت‌های گروه‌های مذکور، گزارشی از شاخص‌های زیرساختی و عملکردی در جمعیت تحت پوشش از سال‌های ۱۳۹۹ لغایت 1401 و شش ماهه اول را 1402 ارائه داد و در پایان جلسه اعضا به بیان چالش‌ها و راهکارهای موجود پرداختند.
در پایان دکتر اولیائی منش ضمن تشکر از دکتر توکلی کیا و همکاران ایشان در ستاد معاونت و شبکه‌ها بر ضرورت توجه ویژه به برنامه‌های جوانی جمعیت در حوزه سلامت خانواده تاکید کرد.

• گروه خبری : معاونت بهداشت,جوانی جمعیت
اسماعیل  استاجی