• تاریخ انتشار : 1403/06/25 - 08:44
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه تکریم و معارفه سرپرست پیشین و جدید امور مالی معاونت فرهنگی و دانشجویی

با حضور مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، مراسم معارفه صارم خراسان زاد سرپرست امور مالی معاونت با کارشناسان واحدهای مالی، تدارکات و خدمات برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این جلسه 18 شهریور 1403 از ساعت 12 تا 13 با حضور مرتضی عبدالوند مدیر توسعه منابع و پشتیبانی، دکتر نیره سادات روح اللهی مدیر سراهای دانشجویی، فرشاد میرزایی مدیر امور دانشجویی و کارشناسان واحدهای مالی، تدارکات و خدمات در سالن شورای معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم عبدالوند از تلاش های مثمر ثمر ساناز پیرهادی در طول دوره تصدی مسئولیت تشکر و قدردانی کرد و گفت: همکاران این واحد هیچ گاه خاطره تلاش های بی وقفه، پیگیری و سخت کوشی شما را از یاد نمی برند و همیشه قدردان آن هستند.
همچنین، صارم خراسان زاد را به عنوان سرپرست امور مالی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه معرفی کرد.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
علی محمدی فیض آبادی