• تاریخ انتشار : 1403/06/17 - 08:32

برگزاری جلسه فصل تابستان کارشناسان تغذیه در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه فصل تابستان 1403 با کارشناسان مراکز خدمات جامع سلامت در سالن جلسات ستاد خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، ملیحه جعفری، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: در این جلسه، آرزو چراغی کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز در خصوص روش‌های بهبود مشاوره تغذیه با مراجعان مراکز خدمات جامع سلامت و پیگیری افراد، مطالبی را بیان کرد.
در ادامه دکتر مهدی صادقیان، سرپرست تغذیه بالینی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص رژیم مدیترانه‌ای مطالبی را ارائه کرد.
در پایان کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران، در خصوص برنامه کودکان نیازمند و سوءتغذیه‌ای، آمارهای فصلی و نحوه بهبود و تکمیل اکسل شاخص‌ها، مطالبی را ارائه کردند.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی