• تاریخ انتشار : 1403/12/01 - 16:24
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 134
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

(مانور) تمام‌عیار زلزله کلانشهر تهران

برگزاری جلسه هماهنگی تمرین (مانور) تمام‌عیار زلزله کلانشهر تهران در معاونت بهداشت

به همت گروه مدیریت خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، چهارمین و آخرین جلسه برگزاری هماهنگی تمرین (مانور) تمام‌عیار زلزله کلانشهر تهران، با حضور مسئولین و کارشناسان گروه‌های فنی معاونت بهداشت، و شبکه‌های تابعه برگزار شد.

برگزاری جلسه هماهنگی تمرین (مانور) تمام‌عیار زلزله کلانشهر تهران در معاونت بهداشت

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به همت گروه مدیریت خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت چهارمین و آخرین جلسه هماهنگی برگزاری تمرین (مانور) تمام‌عیار زلزله کلانشهر تهران در معاونت بهداشت با حضور مسئولین و کارشناسان گروه‌های فنی معاونت بهداشت، مرکز بهداشت جنوب تهران، شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان ری و اسلامشهر برگزار شد.

تمرین (مانور) تمام‌عیار زلزله کلانشهر تهران روز پنج شنبه دوم اسفند 1403 در بوستان ولایت واقع در شهرداری منطقه 19 تهران برگزار خواهد شد. در این مانور 110 دستگاه امدادی و خدماتی حضور داشته و بالغ بر 200 کارکرد تمرین می‌شود.

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، مسئول اجرا و نظارت بر عملیات بهداشت در پهنه‌های جنوب و مرکزی محل اسکان بازماندگان زلزله (بوستان ولایت) است؛ که با اعزام چهار تیم ارزیابی و واکنش سریع و یک تیم تسهیلگر، کارکردهای تخصصی عملیات بهداشت شامل بهداشت محیط، مراقبت بیماری‌های واگیر و غیرواگیر، سلامت روان، بهداشت خانواده، بهبود تغذیه و آموزش و ارتقاء سلامت را تمرین و با استفاده از چک لیست‌های استاندارد، فعالیت‌­ها را مورد ارزیابی قرار خواهد داد. در نهایت پس از برگزاری جلسه تبادل نظر و تحلیل تمرین (Hot Wash) نقاط قوت و ضعف اجرای فعالیت‌ها استخراج و به عنوان درس ­آموخته برای ارتقاء عملیات پاسخ نظام سلامت در بلایا و فوریت‌ها مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

  • گروه خبری : معاونت بهداشت
  • کد خبر : 290975
اسماعیل  استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

تصاویر