• تاریخ انتشار : 1403/06/17 - 13:07

برگزاری جلسه کمیته بین بخشی مرکز بهداشت جنوب تهران با مرکز بهزیستی 3023

کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران از برنامه توسعه‌ای شناسایی نوجوانان غیر دانش‌آموز و تعیین وضعیت سلامت و آموزش برای این گروه پرخطر، خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر زهرا مختاری نیا، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز گفت: در راستای اجرای برنامه توسعه‌ای چهارم، حفظ و ارتقای سلامت کودکان و نوجوانان غیر دانش‌آموز، بازمانده از تحصیل و خدمات بهداشتی، جلسه کمیته بین بخشی برگزار شد.
بهجت رشیدی، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران گفت: شناسایی موارد جدید نوجوانان غیر دانش‌آموز، ارزیابی و معاینات آن‌ها در اولویت قرار دارد.
در ادامه ملیکا قاسمی، مراقب سلامت پایگاه شماره 2 اکبرآباد، مشکلات موجود در همکاری‌های بین بخشی را عنوان و راهکارهای لازم را ارائه کرد.
در پایان، در خصوص انجام این وظایف قبل از شروع سال تحصیلی و استخراج اختلالات مطالبی بیان و تفاهم‌نامه معاینات گروه هدف که شامل تمامی ثبت‌نام‌شدگان است، تدوین شد.
توضیح اینکه، 987 تن مددجو به همراه خانواده، تحت پوشش مرکز بهزیستی 3023 تهران است که از این تعداد 67 تن دانش‌آموز و 20 تن غیر دانش‌آموز، شناسایی شدند.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی