• تاریخ انتشار : 1403/05/13 - 08:46

برگزاری مراسم تودیع و معارفه روسای سابق و جدید حسابداری مرکز بهداشت جنوب تهران

دکتر سلمانی در مراسمی از رئیس سابق حسابداری تقدیر و رئیس جدید این واحد را معرفی کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این مراسم روز چهارشنبه 10 مرداد 1403 با حضور دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس، دکتر احد گوارا، معاون این مرکز و عاقلی، مشاور امور مالی دانشگاه و کارشناسان واحد حسابداری این مرکز در دفتر مدیریت برگزار شد.
در ابتدا دکتر سلمانی از ساناز ربانی سرپرست امور مالی این مرکز تقدیر کرد و سپس عزت‌الله نوروزی، سرپرست جدید امور مالی این مرکز را معرفی کرد.
در متن این تقدیرنامه آمده است:
 بسمه‌تعالی
سرکار خانم ساناز ربانی
سرپرست محترم امور مالی مرکز بهداشت جنوب تهران
با احترام و به‌پاس خدمات ارزشمند سرکار عالی به‌عنوان رئیس محترم امور عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران که در خدمت به ارتقاء
 سلامت جامعه فعالیت نموده‌اید، صمیمانه تقدیر و تشکر می‌کنم.
 این مرکز که به‌عنوان نماد تعهد، ایثار و تخصص شناخته می‌شود، به لطف نگاه‌های نوین و برنامه‌ریزی‌های هوشمندانه در سال‌های اخیر، به‌طور چشمگیری
 در حوزه بهداشت فعالیت نموده و پرچم سلامت را برافراشته است.
 شما همکار عزیز، همواره وظیفه‌ی خطیر حفظ و ارتقای سلامت مردم جامعه را به عهده داشتید و این مهم، درگذشته و اکنون، از کارایی و تلاش‌های
 شما پدیدار آمده است. ازاین‌رو از همراهی بی‌دریغ شما در مسیر صیانت از جان مردم، صمیمانه قدردانی می‌کنم.
معاون بهداشت دانشگاه

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران