• تاریخ انتشار : 1403/06/25 - 08:22

برگزاری نشست فصلی دبیران و کارشناسان شوراهای انضباطی دانشجویان منطقه ده

دومین نشست فصلی دبیران و کارشناسان شوراهای انضباطی دانشجویان منطقه ۱۰ آمایش کشوری به میزبانی شورای انضباطی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این نشست تخصصی به همت دانشگاه علوم پزشکی ایران و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سه شنبه ۲۰ شهریور 1403 با موضوع بررسی راهکارهای عملیاتی بهبود شرایط حجاب در دانشگاه ها برگزار شد.
در این نشست که با حضور دکتر علم الهدی عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع)، دبیران و جمعی از کارشناسان کمیته انضباطی دانشگاه های منطقه ۱۰ آمایش کشوری برگزار شد، بر اهمیت موضوع حجاب در شرایط کنونی کشور و لزوم ارائه راهکارهای عملیاتی برای بهبود وضعیت حجاب در دانشگاه‌ها تاکید شد.
دکتر علم الهدی در این نشست با اشاره به جنگ نرم دشمن و تلاش برای ایجاد شبهه در مورد حجاب، بر لزوم تبیین صحیح و منطقی حجاب در میان دانشجویان تاکید کرد.
وی بر نقش خانواده و دانشگاه در تقویت باورهای دینی و اعتقادی دانشجویان و ترویج فرهنگ حجاب و عفاف اشاره داشت و شرکت‌کنندگان در این نشست در مباحث مختلفی همچون چگونگی تبیین حجاب در دانشگاه، امنیت خانواده، هدف‌گذاری اصلی دانشگاه در زمینه حجاب و راهکارهای تغییر وضع موجود به تبادل نظر پرداختند.
در ادامه اهمیت گفتمان‌سازی اخلاق عمومی، معنویت و تفکر دینی در دانشگاه‌ها مورد بحث قرار گرفت و بر لزوم برخورد قاطع با تخلفات در حوزه حجاب با رعایت اصول اخلاقی و قانونی تاکید شد.
در پایان این نشست، مقرر شد دانشگاه‌های علوم پزشکی با همکاری یکدیگر و با استفاده از ظرفیت‌

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
علی محمدی فیض آبادی