• تاریخ انتشار : 1398/07/02 - 15:23

برگزاری ژورنال کلاب گروه آموزشی شنوایی شناسی دانشکده توانبخشی

ژورنال کلاب گروه آموزشی شنوایی شناسی دانشکده توانبخشی با سخنرانی بهنوش کمالی، دانشجوی مقطع دکترای تخصصی این گروه سه شنبه 2مهرماه در سالن استاد طالبیان این دانشکده برگزار شد.

گالری عکس

ژورنال کلاب گروه آموزشی شنوایی‌شناسی باهدف ارتقاء علمی و افزایش توانایی‌های ارزیابی نقادانه مقالات و به‌کارگیری محتوای آن‌ها در مسائل بالینی شنوایی‌شناسی با حضور دانشجویان مقطع دکترای تخصصی و اعضای هیئت‌علمی این گروه روز سه‌شنبه 2مهرماه در سالن استاد طالبیان این دانشکده برگزار شد. در این جلسه بهنوش کمالی، دانشجوی مقطع دکترای تخصصی رشته شنوایی‌شناسی به ارائه مقاله‌ای با عنوان  and Mobility in Patients With Mild Cognitive Impairment:A Randomized Clinical Trial Effects of Combined Physical and Cognitive Exercises on Cognition پرداخت. در پایان جلسه به سؤالات حاضران در خصوص مباحث ارائه‌شده در مقاله پاسخ داده شد.
خبرنگار و عکاس: لیلا روستا

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی