برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذا در شهرستان اسلامشهر
به همت واحد بهداشت محیط کارگروه سلامت و امنیت غذا بهمنظور برنامهریزی برنامه سلامت رمضان برگزار شد.
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این کارگروه با حضور اعضای کارگروه سهشنبه دوم خرداد 96 در سالن اجتماعات شبکه برگزار شد.
میترا بحری، کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه با اشاره به دستورالعمل سلامت نوروزی گفت: برنامه سلامت رمضان با اولویت نظارت بر مراکز و اماکن حساس و نظارت بر سامانههای آبرسانی و باهدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و روزهداران گرامی و ایمنی آب و مواد غذایی در سطح عرضه بهمنظور کاهش و کنترل بیماریهای مرتبط با آب و مواد غذایی از ابتدای خردادماه تا 5 تیرماه سال جاری از 8 صبح تا 22 شب در ساعات اداری و غیر اداری و روزهای تعطیل از ساعت 14 عصر تا 24 شب با حضور فعال بازرسین بهداشت محیط ملبس به یونیفرم بهداشت 190 و تجهیزات کنترل مواد غذایی، انجام میشود.
وی در ادامه افزود: در این کارگروه هماهنگیهای لازم بهمنظور استفاده از مشارکت سایر بخشها و سازمانها و نیز اطلاعرسانی عمومی در راستای اجرای برنامه انجام و همچنین در خصوص بهداشت فردی و عمومی و مواد غذایی در اماکن متبرکه و مساجدی که مبادرت به طبخ و یا توزیع غذای افطار میکنند آموزشهای لازم ارائه شد.
در پایان نظرات اعضا در خصوص برنامه ارائه و به مصوبات جلسه پرداخته شد.
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز
ارسال به دوستان