• تاریخ انتشار : 1403/06/18 - 10:42

برگزاری کلاس آموزشی تغذیه سالم برای کارکنان در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس‌های آموزشی نان کامل، تغذیه سالم برای کارکنان و تغذیه در پیشگیری از اضافه‌وزن و چاقی خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مبینا میرزایی، کارشناس واحد بهبود تغذیه‌این مرکز گفت: شقایق همتی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ثلاث کلاس آموزشی تغذیه برای پیشگیری از اضافه‌وزن و چاقی را برای معلولین ذهنی و جسمی مرکز توان‌بخشی هادی و مهدی برگزار و در خصوص چاقی، علت‌های پدیدآورنده آن و بیماری‌هایی که به دنبال چاقی در آینده به وجود می‌آیند، نقش فعالیت بدنی روزانه، رعایت نکات تغذیه‌ای و داشتن رژیم غذایی سالم مطالبی را بیان کرد.
فاطمه فرقدان، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت فرمانفرماییان کلاس آموزشی مکمل یاری با ویتامین دی و کلسیم را برای سالمندان سرای محله جمهوری برگزار کرد. در این کلاس آموزشی ضرورت مصرف مکمل کلسیم روزانه، ویتامین D 50 هزار واحد ماهانه برای سالمندان و پیشگیری از شکستگی‌های استخوانی به‌ویژه شکستگی‌های استخوان لگن در سالمندان مطالبی بیان و بر مصرف روزانه 3 واحد لبنیات کم‌چرب، ورزش و پیاده‌روی منظم روزانه برای جذب بهتر ویتامین D و کلسیم تأکید کرد.
در ادامه زینب زین‌الدینی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت دارالشفا کلاس آموزشی نان کامل را برای مراجعان بوستان بانوان برگزار کرد. وی گفت: نان سبوس‌دار علاوه بر تأمین فیبر، ویتامین‌های بیشتری نظیر ویتامین‌های گروه ب و مواد معدنی مانند منیزیم، روی و همچنین ترکیبات گیاهی حمایت‌کننده را دارد. محتوای فیبر موجود در نان سبوس‌دار به هضم بهتر، تثبیت سطح قند خون و بهبود سلامت قلب کمک می‌کند.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی