• تاریخ انتشار : 1403/06/24 - 10:03

برگزاری کلاس آموزشی علت‌های سقط جنین با افزایش سن بر اساس آموزه‌های طب ایرانی

کارشناس واحد بهداشت خانواده و جوانی جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس آموزشی علت‌های خودبه‌خود سقط‌جنین و افزایش سن، خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، منظر رحیم، کارشناس واحد بهداشت خانواده و جوانی جمعیت این مرکز گفت: زهرا مرادی، مراقب سلامت پایگاه شماره 3 ابوذر، خدیجه نوری زاده، مراقب سلامت پایگاه شماره 3 مرکز 10 در سرای محله هاشمی و نرگس مهمانی، مراقب سلامت پایگاه شماره 2 اکبرآباد در مسجد غفور، در خصوص علت‌های سقط خودبه‌خود و خطرات افزایش سن در بارداری بر اساس آموزه‌های طب ایرانی، مطالبی را بیان کردند.
وی در ادامه افزود: سقط خودبه‌خود جنین ممکن است با افزایش سن والدین افزایش یابد. احتمال نقص‌های ژنتیکی تصادفی در تخم‌های مسن‌تر بیشتر است.
همچنین احتمال سقط خودبه‌خود جنین در همسران مردان مسن‌تر، حتی اگر مادر جوان باشد نیز، وجود دارد و علت این ارتباط، احتمالاً وقوع بیشتراختلالات کروموزمی دراسپرم های مردان با سنین بالاتر است.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران ,جوانی جمعیت
نگار  دیوبندی