• تاریخ انتشار : 1403/06/17 - 08:48

برگزاری کلاس آموزشی مهارت‌های زندگی در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس‌های آموزشی مهارت‌های زندگی، مهارت‌های فرزند پروری و پیشگیری از خودکشی خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد این مرکز گفت: پریسا نائمی، کارشناس سلامت روان مرکز خدمات جامع سلامت ثلاث، کارگاه آموزشی پیشگیری از خودکشی را برای دانشجویان گروه پرستاری برگزار کرد. وی در این جلسه در خصوص موضوعاتی ازجمله تعریف خودکشی، باورهای نادرست و واقعیت‌ها در مورد خودکشی، علت‌های خودکشی و عوامل خطر و محافظت مطالبی را بیان کرد.
همچنین نائمی، کلاس آموزش گروهی مدیریت استرس و بهبود کیفیت زندگی در دوره سالمندی را در مسجد مظهری برگزار و در خصوص حافظه و عملکرد آن، پیشگیری از فراموشی و آلزایمر در دوره سالمندی توضیحاتی را ارائه کرد.
در ادامه، کلاس آموزش گروهی راهکارهای ایجاد اعتمادبه‌نفس در فرزندان، نقش مهم والدین در این زمینه و وضع قوانین سالم برای مدیریت منزل برگزار شد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی