• تاریخ انتشار : 1403/05/23 - 12:36
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاسهای آموزشی ترویج تغذیه با شیر مادر در راستای این هفته در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد بهداشت خانواده و جوانی جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاسهای آموزشی به مناسبت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر در مراکز و پایگاه‌ها خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، منظر رحیم، کارشناس واحد بهداشت خانواده و جوانی جمعیت این مرکز گفت: مبینا محمدیان، مراقب سلامت پایگاه شماره 1 امام محمدباقر (ع) و پایگاه شماره 3 امام حسن (ع)در سرای محله خانی‌آباد نو شمالی و فهیمه یقینی، مراقب سلامت ضمیمه اسماعیل‌آباد در مدرسه ابتدایی آزادگان، تغذیه باشیرمادر را آموزش دادند.
وی در ادامه افزود: در این کلاس‌های آموزشی در خصوص شروع تغذیه باشیرمادرظرف یک ساعت اول تولد و تماس پوستی با نوزاد بلافاصله پس از تولد مطالبی بیان شد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی