برگزاری کلاسهای آموزشی تغذیه در پیشگیری از دیابت و فشارخون در مرکز بهداشت جنوب تهران برای اجرای برنامه ایران اکو
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران برای اجرای برنامه ایران اکو کلاسهای آموزشی را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران،مهسا توکل کارشناس تغذیه مرکز امام حسن (ع) کلاس آموزشی با موضوع تغذیه در دیابت و فشارخون را برای نمازگزاران مسجد سیدالشهدا و مسجد ابوالفضل و برنامه ایران اکو را برای دانش آموزان مدرسه اشرفی اصفهانی برگزار کرد.
در این جلسه در خصوص پرهیز غذایی و چگونگی پیشگیری از دیابت و فشارخون با تغذیه مناسب مطالبی را بیان کرد و گفت: بیماران دیابتی باید از مصرف مواد غذایی با سدیم بالا مانند غذاهای شور، کالباس، سوسیس، پنیر پیتزا، چیپس، پفک و غذاهای کنسروی
مواد غذایی پرچرب حاوی کلسترول بالا و یا اسیدهای چرب ترانس نظیر لبنیات پرچرب، کره، خامه، غذاهای سرخشده، گوشتهای قرمز پرچرب و روغن جامد مواد غذایی حاوی قندهای ساده نظیر قند و شکر، عسل، مربا، انواع شیرینیهای، نوشابههای گازدار، انواع بستنی و آبمیوههای تجاری پرهیز کنند.
وی در ادامه افزود: در برنامه ایران اکو بر مصرف روزانه حداقل دو میان وعده غذایی مناسب مانند شیر، میوه، نان و پنیر، نان و خیار و گوجهفرنگی و...محدود کردن مصرف کره، سرشیر، خامه و سس مایونز که حاوی چربی زیادی هستند تأکید شده است.
نظر دهید