• تاریخ انتشار : 1403/07/05 - 15:00

پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع بیمارستانی امیراعلم افتتاح شد

بهبود قابل توجه کیفیت و کمیت ارائه خدمات درمانی با مشارکت خیرین

پروژه‌های توسعه اورژانس، داروخانه سرپایی ۱۳ آبان، سردرب و ورودی و همچنین دستگاه‌های سی‌تی آنژو، فلوروسکوپی، ماموگرافی و سونو الاستو مجتمع بیمارستانی امیراعلم با هدف بهبود کیفیت خدمات تشخیصی و درمانی، با حضور دکتر محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر سید رضا رئیس کرمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران افتتاح شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در افتتاح ۵ مهر ۱۴۰۳، دکتر سید رضا رئیس کرمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران با قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته مسئولان پیشین دانشگاه و مسئولان بیمارستان امیراعلم گفت: با راه‌اندازی این پروژه‌ها، شاهد بهبود قابل توجهی در کیفیت و کمیت ارایه خدمات به بیماران خواهیم بود. تجهیز مرکز تصویربرداری بیمارستان به دستگاه‌های پیشرفته‌ مانند سی‌تی اسکن، فلوروسکوپی و ماموگرافی و همچنین راه اندازی یکی از استانداردترین و زیباترین اورژانس های بیمارستانی همراه با فضای رفاهی برای کارکنان، اقدام مهمی در ارایه خدمات بهتر تشخیصی و درمانی به بیماران است.
دکتر رئیس کرمی بر اهمیت مشارکت خیرین در پیشبرد پروژه‌های دانشگاه تاکید کرد و گفت: نیمی از هزینه‌های این پروژه‌ها از محل کمک‌های خیرین تامین شده است. این مشارکت ارزشمند در بسیاری های از  پروژه های آموزشی، پژوهشی و درمانی دانشگاه به چشم می خورد.
سرپرست دانشگاه با تأکید بر اهمیت نیروی انسانی در دانشگاه، افزود: در این دوره، تمرکز اصلی دانشگاه بر روی نیروی انسانی است. به همین دلیل، هیچ پروژه عمرانی جدیدی آغاز نخواهد شد. در عوض، تکمیل پروژه‌های نیمه‌کاره، بازسازی و نوسازی بخش‌های مورد نیاز در اولویت قرار دارد.
دکتر رئیس کرمی در پایان سخنان خود با اشاره به سنت نیکوی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پرداخت به موقع کارکنان گفت: تاکنون در دانشگاه علوم پزشکی تهران، پرداخت های کارکنان با حداقل تاخیر انجام شده است.

انجام عمل های جراحی بسیار پیشرفته توسط متخصصان و فوق تخصصان پزشکی در بیمارستان امیراعلم
به گزارش وبدا،  دکتر محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه افتتاح مرکز تصویربرداری و نوسازی اورژانس بیمارستان امیراعلم در جمع خبرنگاران با بیان اینکه عمل های جراحی بسیار پیشرفته ای توسط متخصصان و فوق تخصصان پزشکی در بیمارستان امیراعلم انجام می شود، از مراجعه روزانه بین ۷۰۰ تا هزار نفر به بخش اورژانس این بیمارستان خبر داد.
 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیمارستان امیراعلم را یکی از بیمارستان های مرجع و مهم در حوزه گوش و حلق و بینی عنوان و تصریح کرد: بیماران ارجاعی از کل کشور در حوزه گوش و حلق و بینی در بیمارستان امیراعلم درمان می‌شوند.
دکتر ظفرقندی تصریح کرد: با نوسازی و بهسازی بخش اورژانس بیمارستان توسط خیرین گرانقدر کشورمان، ارائه خدمات در این بیمارستان، شکل جدیدی به خود گرفته و هم خدمات و پذیرش ها تسریع یافته است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به پرسش خبرنگاری در مورد پوشش بیمه های پایه در بیمارستان های دولتی و خصوصی نیز گفت: بیمارستان های دولتی با همه بیمه های مختلف قرار داد دارند اما بیمارستان های خصوصی هزینه های مازادی دارند که با بیمه های تکمیلی جبران می شود.

پروژه های افتتاح شده موثر در خدمت بهتر به بیماران و افزایش رضایتمندی کارکنان
دکتر حسن توکلی رئیس مجتمع بیمارستانی امیراعلم، با اشاره به اقدامات توسعه‌ای این مرکز گفت: نصب دستگاه سی تی آنژو ۱۲۸ اسلایس به مبلغ بیش از ۵۰۰ هزار یورو، بازسازی، بهسازی و توسعه داروخانه سرپایی ۱۳ ابان، تکمیل تجهیزات بخش تصویربرداری با نصب دستگاه‌های فلوروسکوپی، ماموگرافی و سونو الاستو به مبلغ 10 میلیارد تومان و دستگاه اندوسونو بخش گوارش به ارزش یک میلیارد تومان از جمله پروژه‌هایی است که به بهره‌برداری رسید.
 رئیس مجتمع بیمارستانی امیراعلم در توضیح اهمیت راه اندازی تجهیزات جدید  گفت: باوجود 242 تخت فعال در این مرکز و مراجعه سالانه حدود 260 هزار بیمار سرپایی و 17 هزار بیمار بستری، پیش از این، بیماران برای دریافت خدمات مورد نیاز به بیمارستان های دیگر اعزام می شدند اما با تکمیل تجهیزات مرکز تصویربرداری دیگر نیازی به اعزام بیماران نخواهد بود.
دکتر توکلی با تاکید بر ضرورت توسعه اورژانس بیمارستان امیراعلم، گفت: اورژانس بیمارستان وضعیت نابسامانی داشت که با صرف هزینه حدود  45 میلیارد تومان در فضایی استاندارد در دو طبقه به مساحت هزار و پانصد متر بازسازی و بهسازی با حدود 13 میلیاردتومان تجهیز شد.
رئیس بیمارستان امیراعلم با اشاره به مراجعه روزانه بین ۶۰۰ تا ۷۰۰  و در ایام تعطیل حدود هزار بیمار به اورژانس بیمارستان گفت: فضای جدید اوژانس، در ایجاد شرایط کاری بهتر برای همکاران و ارایه خدمات مطلوب به بیماران تاثیر بسزایی دارد.
دکتر توکلی با اشاره بازسازی ورودی بیمارستان امیراعلم گفت: سردرب و ورودی بیمارستان به منظور رعایت ایمنی و استاندارهای لازم اعتباربخشی بازسازی شده است.

بیمارستان های دانشگاه عرصه مشارکت نیکوکاران
حسین عظیمی نیکوکاری که حدود 6 سال در تامین پروژه های مختلف از جمله تجهیز اورژانس بیمارستان امیراعلم با دانشگاه همکاری دارد گفت: بیمارستان های دانشگاه نیاز به تجهیزات پیشرفته دارند که باتوجه به محدودیت بودجه های دولتی، لازم است خیرین وارد این عرصه شوند.
وی با اشاره به تجربه تامین تجهیزات بیمارستان فاربی گفت: در عرض 2 سال، 31 هزار بیمار از این دستگاه ها استفاده کرده اند و صف انتظار بیماران از 2 ماه به 2 هفته کاهش پیدا کرده است.
عظیمی  با تاکید بر اهمیت توجه خیرین به بیمارستان های دانشگاه گفت:  بیماران مراجعه کننده به بیمارستان های دانشگاه، اغلب از قشر کم برخوردار جامعه هستند و نیاز به دریافت خدمات با کیفیت دارند.

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,مراسم ها و همایش ها
سمیرا  کرمی