• تاریخ انتشار : 1398/08/11 - 09:32

بیست و سومین نشست معاونت بین الملل دانشکده توان‌بخشی

در نشست شورای بین الملل دانشکده توانبخشی برگزاری دوره‌های پودمانی و همچنین برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک بین‌المللی(Joint program) در مقاطع تحصیلات تکمیلی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی، در این نشست که روز سه‌شنبه 30مهرماه در دفتر این معاونت برگزار شد، در ابتدای نشست دکتر آزاده شادمهر معاون بین‌الملل دانشکده ضمن تبریک به گروه شنوایی‌شناسی برای پذیرش اولین دانشجوی کارشناسی ارشد در این گروه، باهدف آشنایی دیگر گروه‌های آموزشی به ارائه توضیحاتی در خصوص سازوکار پذیرش متقاضیان بین‌الملل ازجمله نحوه پذیرش و همچنین فعالیت‌های بین‌المللی که در این خصوص صورت می‌گیرد پرداخت. معاون بین‌الملل دانشکده ضمن اعلام تفویض مدیریت مالی دانشجویان بین‌الملل به این دانشکده از فوریه 2020، در خصوص نحوه پذیرش و شرایط متقاضیان افغانستانی تحصیل در دانشکده توضیحاتی ارائه کرد.
در ادامه اعضای حاضر در نشست درخصوص برگزاری دوره‌های پودمانی بالأخص برای گروه‌هایی که در پذیرش دانشجوی degree-based با مشکلاتی روبه‌رو هستند به بررسی و تبادل نظر پرداختند. توضیح اینکه در برنامه های پودمانی تعداد مشخصی دوره به‌صورت certificate-based به دانشجویان ارائه که در صورت گذراندن تمام این دوره‌ها علاوه بر گواهی هر دوره، مدرک آن مقطع تحصیلی نیز به دانشجو اعطا می شود.
در پایان نشست نیز موضوع برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک بین‌المللی(Joint program) در مقاطع تحصیلات تکمیلی مطرح شد که پیشنهاد شد در صورت تفاهم دو دانشگاه، نیمی از دوره در کشور دانشجوی متقاضی و نیم دیگر در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شود.

خبرنگار و عکاس: لیلا روستا

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی