اولین نشست هیئترئیسه دانشگاه در سال 1404 برگزار شد
تاکید بر معیشت، فناوری و پایان پروژههای نیمهکاره
در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران، نقشه راه دانشگاه در سال های پیش رو با تمرکز بر ارتقای سرمایه انسانی، تکمیل پروژههای عمرانی نیمهتمام و خودداری از افتتاح پروژه های جدید بدون توجه به وضعیت موجود، توسعه فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی در حوزه سلامت و بهبود زیرساختهای رفاهی، آموزشی و پژوهشی دانشجویان و کارکنان ترسیم شد. همچنین موضوعاتی از قبیل لزوم توجه و ساماندهی تعاونیهای مسکن و مصرف، بازنگری در نظام پرداختها، عدالت در توزیع مزایا و بهبود معیشت کارکنان مورد بررسی و تصمیمگیری قرار گرفت.
قدردانی از زحمات کادر درمان در تعطیلات نوروز
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست هیئترئیسه دانشگاه که ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ برگزار شد، دکتر رئیسکرمی با قدردانی از خدمات شبانهروزی کادر درمان و اورژانس بیمارستان ها در ایام نوروز گفت:«در روزهایی که بسیاری در تعطیلات نوروزی به سر می بردند، همکاران ما در بیمارستانها با تمام توان در خدمت به همنوعان خود بودند که این شایسته قدردانی است.» تسویه تعهدات مالی و تسریع در پرداخت کارانه رئیس دانشگاه از پرداخت کامل تعهدات مالی کارکنان در سال گذشته خبر داد و افزود:«مابهالتفاوتهای کارانه و اضافهکار پرستاران در آبان و آذر، در صورت تأمین اعتبار پرداخت خواهد شد. همچنین بیش از ۶۰ درصد بدهی به پیمانکاران تسویه شده است.»
تمرکز استراتژیک بر منابع انسانی
دکتر رئیس کرمی بابیان اینکه فرایند صدور بیش از ۲۷ هزار حکم پرسنلی در سال جدید ظرف مدت کوتاه، گام مهمی در بهروزرسانی ساختار اداری است گفت: افزایش حقوق کارکنان شرکتی و خدماتی نیز بهطور محسوس در دستور کار قرار گرفته و تلاش برای پرداخت فروردین همزمان با صدور احکام ادامه دارد. اولویتبندی پروژههای عمرانی نیمهتمام رئیس دانشگاه تأکید کرد: «از کلنگزنیهای جدید خودداری میکنیم؛ تمرکز ما در سال جاری بر تکمیل و بهره برداری از پروژههای اولویتدار همچون انستیتو کانسر و بیمارستان اسلامشهر است.»
سرمایهگذاری هدفمند در هوش مصنوعی و IT
دکتر رئیس کرمی افزود: با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری، توسعه زیرساختهای فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی در سلامت در قالب یک برنامه چهارساله در دستور کار دانشگاه قرار دارد.
اجرای کامل برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع
رئیس دانشگاه از آمادگی زیرساختی دانشگاه برای اجرای این طرح در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و مناطق روستایی خبر داد و افزود: «با تقویت سطوح دوم و سوم درمان، این طرح بهصورت نظاممند و فراگیر پیاده خواهد شد.»
بهسازی شرایط رفاهی و فرهنگی دانشجویان
دکتر رئیس کرمی با اشاره به افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در سالهای اخیر، گفت: پروژههای رفاهی برای نوسازی خوابگاهها، تغذیه و فضای فرهنگی در اولویت قرار دارند و باید مورد توجه ویژه قرار گیرند.
تقویت پژوهش و تعامل با دانشآموختگان
رئیس دانشگاه بر استفاده کامل از بودجه پژوهشی مصوب و افزایش ارتباط با دانشآموختگان داخلی و بینالمللی برای جذب حمایتهای علمی و مالی تأکید کرد.
تدوین نقشه علمی دانشگاه و برنامه چهار ساله توسعه تا افق 1408
دکتر رئیس کرمی از تدوین نقشه علمی و آغاز نگارش برنامه چهارساله توسعه دانشگاه تا افق 1408 خبر داد و ارائه پیشنویسهای مربوطه توسط معاونان در جلسات آتی هیئترئیسه را خواستار شد.
تاکید رئیس دانشگاه بر ساماندهی تعاونیهای مسکن و ارتقای وضعیت معیشتی کارکنان
رئیس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود، پس از شنیدن گزارش های مطرح شده در جلسه، با تاکید بر ساماندهی املاک دانشگاهی گفت: دانشگاه نسبت به املاکی که خارج از چارچوب رسمی فعالیت دارند، مسئولیتی نخواهد داشت.»
توجه به تعاونی های مسکن با ساختار شفاف
دکتر رئیسکرمی بر حمایت و تقویت تعاونی های مسکن و بررسی ظرفیت ها موجود برای راه اندازی تعاونی مسکن جدید، تاکید کرد و گفت: «افراد فاقد منافع شخصی در پروژه باید مسئولیتها را بر عهده بگیرند تا تعارض منافع به حداقل برسد. مدیریت این پروژهها باید در دستان افرادی باشد که نفع مستقیمی از آن نمیبرند.»
بازنگری در نظام پرداخت حقوق کارکنان
رئیس دانشگاه با اشاره به لزوم بازنگری در آیتمها و ضرایب حقوقی اظهار داشت: « گروه کارشناسی تشکیل شود تا بر اساس قوانین و ظرفیت های موجود، مدل جدید پرداخت حقوق را پیشنهاد دهد و کارکنان شاغل در دانشکدهها مورد حمایت ویژه قرار گیرند.
عدالت در توزیع مزایا
دکتر رئیس کرمی با اشاره به توزیع عادلانه مزایا، گفت: «مزایا باید بهصورت عادلانه و متناسب با سطح دریافتی میان بخشهای مختلف دانشگاه مانند ستاد، دانشکدهها، معاونتها و سایر واحدها توزیع شود.»
رئیس دانشگاه بر لزوم توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر کشور افزود: با وجود محدودیت منابع، اولویت ما معیشت همکاران است. امیدواریم با بهبود شرایط اقتصادی کشور، وضعیت معیشتی کارکنان دانشگاه نیز ارتقاء یابد.»
برنامهریزی برای مسکن کارکنان
در ادامه، دکتر حمید چوبینه، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه در گزارشی به اقدامات انجامشده طی سال گذشته اشاره کرد و گفت: با وجود سال سخت 1403، بیش از ۶۰ درصد مطالبات طلبکاران دانشگاه پرداخت شده و تسویه کل بدهیهای مربوط به سالهای قبل از ۱۴۰۳ نیز انجام شده است. در همین شرایط سخت سال گذشته موضوعات رفاهی و معیشتی همکاران عزیز نیز مغفول نماند و در حد توان و بضاعت دانشگاه مورد توجه قرار گرفت. همچنین با پیگیریهای تیم مدیریتی دانشگاه و حمایت دکتر ظفرقندی و دکتر پزشکیان، پایان خوبی برای سال گذشته در مجموعه دانشگاه رقم خورد.
وی افزود: تلاشهای مضاعفی در سال جدید نیز در جهت بهبود وضعیت رفاهی و معیشتی کارکنان، بهویژه در حوزه مسکن و پرداختی های در حال انجام است. کمبود مسکن یکی از دلایل ترک خدمت برخی از نیروهای درمانی از شهر و دانشگاههای تهران است، که راهکارهایی مانند استفاده از املاک دانشگاه و سازمان مسکن و شهرسازی و راهاندازی تعاونی مسکن در دست بررسی است.
وی تأکید کرد: هدف، ایجاد مسکن با شرایط مالی مناسب و اقساط بلندمدت است تا کارکنان امکان مشارکت داشته باشند، بدون آنکه بار مالی سنگینی به دانشگاه یا پرسنل تحمیل شود.
تأکید مسئول نهاد رهبری در دانشگاه بر ضرورت توجه به نهجالبلاغه
در ابتدای این نشست، حجتالاسلام والمسلمین میر مجید سیدقریشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، بر توجه ویژه به نهجالبلاغه تأکید کرد و گفت: رهبر انقلاب در ابتدای سال، همه مسئولان فرهنگی را به بهرهگیری از معارف نهجالبلاغه دعوت کردهاند.
وی با اشاره به نامه امیرالمؤمنین (ع) به امام حسن مجتبی (ع)، مهمترین محورهای آن را شامل توصیه به تقوا، زنده نگه داشتن دل با یاد خدا، زهد، یقین در عمل، یاد مرگ و عبرت از سرنوشت گذشتگان دانست. حجتالاسلام والمسلمین میر مجید سیدقریشی، همچنین از دانشگاهیان خواست تا مطالعه مستمر نهجالبلاغه را در برنامه خود قرار دهند و تأکید کرد که این کتاب گنجینهای از حکمت و معرفت است. مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در بخش دیگری از سخنانش به رویداد اخیر دیپلماتیک کشور اشاره کرد و آن را تجربهای موفق در برابر تهدیدات دشمن دانست. وی گفت: ایستادگی عزتمندانه ایران باعث عقبنشینی طرف مقابل شد. وی در پایان، بر وحدت ملی، حمایت از نظام و رهبری، و پرهیز از دوقطبی شدن جامعه تأکید کرد.
ارسال به دوستان