• تاریخ انتشار : 1403/06/11 - 09:37
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تسلیت معاون فرهنگی و دانشجویی به مناسبت رحلت پیامبر اعظم (ص) و شهادت امام حسن (ع) و شهادت امام رضا (ع)

دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی رحلت حضرت رسول اکرم محمد مصطفی (ص) و شهادت امامان حسن مجتبی (ع) و علی ابن موسی الرضا (ع) را تسلیت گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در این پیام آمده است:

در روزهای آخر ماه صفر شاهد تلخ ترین وقایع تاریخ اسلام از جمله رحلت پیامبر اعظم حضرت محمد مصطفی (ص) هستیم، پیامبری که پیام آور صلح، محبت و مهربانی در جهان است. پیامبر رحمت و عشق الهی به مردم که امیدواریم پرچم اسلام به دست صاحب اصلی امامت و ولایت حضرت صاحب الزمان (عج) برسد.
همچنین شهادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) کریم اهل بیت و شهادت حضرت امام رضا (ع) امام مهربانی ها را خدمت دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران تسلیت و تعزیت عرض می نمایم.
در پایان ماه صفر از خداوند متعال می خواهیم به حق خون شهدا، مردم مظلوم غزه و فلسطین را از شر صهیونیست غاصب نجات دهد و پرچم حکومت عدل الهی با رهبری مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به دستان مبارک حضرت مهدی (عج) رسیده و شمیم پیروزی و عدالت در جهان حکم فرما گردد.

دکتر مهدی ابراهیمی
معاون فرهنگی و دانشجویی