• تاریخ انتشار : 1396/06/27 - 13:54
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 8078
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

تقدیر از دکتر امیر علی حمیدیه در اولین سالگرد تأسیس بخش پیوند سلولهای بنیادی کودکان

مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی به مناسب اولین سالگرد تأسیس بخش پیوند سلولهای بنیادی کودکان از دکتر امیرعلی حمیدیه، رئیس این بخش، تقدیر کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم وآلرژی، روز یکشنبه 26 شهریور 96 در حاشیه شصت و نهمین کمیته پیوند سلولهای بنیادی در مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی از دکتر امیرعلی حمیدیه رئیس بخش پیوند سلولهای بنیادی بیمارستان مرکز طبی کودکان تقدیر شد.
 در ابتدای این جلسه  پرونده 10 بیمار نقص ایمنی کاندیدای پیوند سلولهای بنیادی مطرح شد که با انجام عمل پیوند سلولهای بنیادی برای 6 بیمارموافقت شد، سپس دکتر زهرا پورپاک، معاون مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی به تأسیس بانک HLA از دو سال قبل در مرکز تحقیقات ایمونولوژی آسم و آلرژی  و همچنین به افتتاح درمانگاه مشاوره یافتن اهداکنندگان مناسب سلولهای بنیادی از سال گذشته در این مرکز و تأسیس بخش پیوند سلولهای بنیادی کودکان در بیمارستان مرکز طبی کودکان در سال گذشته اشاره کرد و گفت: همکاری صمیمانه این سه واحد قطعا به نفع بیماران کاندید پیوند سلولهای بنیادی است.
 در ادامه دکتر امیرعلی حمیدیه رئیس بخش پیوند سلولهای بنیادی مرکز طبی کودکان، گزارشی از فعالیتهای یکساله این بخش ارائه کرد. رئیس بخش پیوند سلولهای بنیادی کودکان گفت: اولین بخش پیوند سلولهای بنیادی کودکان کشور به صورت مستقل در سال 86 با حمایتهای دکتر مصطفی معین و دکتر زهرا پورپاک رئیس و معاون مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی در بیمارستان شریعتی راه اندازی شد که تا سال گذشته  حدود 1200 بیمار 15 سال و کمتر از 15 سال در  این بخش مورد عمل سلولهای بنیادی قرار گرفتند، سپس از 23 شهریور سال 1395 بخش پیوند کودکان در بیمارستان مرکز طبی کودکان راه اندازی و بخشی جدید با فضای بهتر در این بیمارستان فراهم شد.
 وی افزود: با اینکه این بخش جدید التاسیس است و در ماه های اول تاسیس تعداد کمی بیمار در آن بستری شدند ولی طی یکسال گذشته 79 بیمار در این بخش پیوند شده اند که 3 بیمار پیوند غیر خویشاوند با نمونه از شبکه اهداکنندگان داخل کشور، 3 بیمار پیوند غیر خویشاوند با نمونه خارج از کشور ، 6 نمونه پیوند از بندناف و بقیه موارد از نمونه خانواده بیمار انجام شده است.
رئیس بخش پیوند سلولهای بنیادی کودکان  در ادامه گفت: پیوند سلولهای بنیادی از طریق بند ناف در حال حاضر فقط در بخش پیوند کودکان بیمارستان مرکز طبی کودکان انجام می شود، همچنین وی اضافه کرد که 90 درصد از این 79 بیماری که در این بخش پیوند سلولهای بنیادی شدند، پیوند آلوژنیک دریافت کرده اند و با توجه به مناسب بودن فضای داخلی در این بخش مصرف آنتی بیوتیک و داروهای ضدقارچ در بیماران به نصف کاهش پیدا کرده است.
او گفت: داشتن پزشکان مشاور از رشته های دیگر کودکان در این مرکز کمک بسیار بزرگی در این بخش است و برنامه ای برای فلوشیپ پیوند سلولهای بنیادی بعد از دوره فوق تخصص هماتولوژی کودکان درخواست کرده ایم که امید است با حمایت دانشگاه علوم پزشکی تهران این امر انجام شود.
در ادامه دکتر مصطفی معین، رئیس مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی با یادآوری پیشقدمی و تلاش استاد فقید دکتر ابوالحسن فرهودی در این زمینه، گفت: اشخاص قوی با انگیزه خالص می توانند تاثیر گذار باشند و فعالیتهای نو و ثمربخش را هر چقدر هم که سخت باشد به انجام برساند، او افزود: دکتر حمیدیه ثابت کرد که در فعالیتهایش ثابت قدم است و با انگیزه قوی عمل می کند.
در پایان دکتر مصطفی معین با تقدیم تقدیرنامه و هدیه ای به رسم یادبود از از زحمات دکتر حمیدیه تقدیر و برای ایشان آروزی سلامت و موفقیت روز افزون کرد.
بعد از جلسه اعضای حاضر در جلسه کمیته پیوند سلولهای بنیادی  فوق، از بخش پیوند سلولهای بنیادی بازدید و از نزدیک با فعالیتهای این بخش آشنا شدند.
خبر و عکس: واحدی

  • گروه خبری : مرکز تحقیقات ایمونولوژی آسم و آلرژی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 70839
الناز واحدي
تهیه کننده:

الناز واحدي