• تاریخ انتشار : 1394/09/02 - 12:51
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جشنواره صبحانه سالم در مدرسه تحت پوشش خانه بهداشت قاسم‌آباد خشکه شهرستان اسلامشهر

کارشناس مسئول بهداشت مدارس شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر گفت: با تغذیه سالم و مفید می‌توان نسلی سالم باروحیه‌ای بانشاط و جسمی سالم داشته باشیم.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، سارا حاصلی فرد، کارشناس مسئول واحد بداشت مدارس شبکه گفت: خوردن صبحانه علاوه برافزایش میزان انرژی روزانه، افزایش تمرکز و طول عمر انسان را به دنبال دارد. صبحانه همچنین اشتیاق فرد به مصرف تنقلات را کاهش می‌دهد و سبب می‌شود تا فرد تغذیه سالم‌تری داشته باشد. صبحانه یک‌چهارم از انرژی روزانه فرد را تأمین می‌کند.
وی در ادامه افزود: این جشنواره با مشارکت دانش آموزان مدرسه شهید حیدری باهدف معرفی غذاهای سالم به دانش آموزان و ترویج فرهنگ استفاده نکردن از فست فودها برگزار شد.
حاصلی فرد در پایان خاطرنشان کرد: خوردن صبحانه علاوه برافزایش میزان انرژی روزانه، افزایش تمرکز و طول عمر انسان را به دنبال دارد. صبحانه همچنین اشتیاق فرد به مصرف تنقلات را کاهش می‌دهد و سبب می‌شود تا فرد تغذیه سالم‌تری داشته باشد. صبحانه یک‌چهارم از انرژی روزانه فرد را تأمین می‌کند./ق
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز