• تاریخ انتشار : 1402/10/18 - 08:01

جلسه دی ماه شورای فرهنگی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

در جلسه این ماه شورای فرهنگی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در خصوص ارتقای کیفیت فعالیت های  فرهنگی مسجد المهدی و همچنین روند برگزاری مناسبت‌های فرهنگی در بهمن ماه بحث و  تبادل‌نظر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، جلسه شورای فرهنگی مجتمع یکشنبه 17 دی ماه 1402 با حضوردکتر مرتضی دارایی معاون امور فرهنگی، دکتر محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی، دکتر محمدتقی بیگ محمدی مسئول کانون بسیج، دکتر زهرا پناهی رئیس بیمارستان ولیعصر (عج)، دکتر عبدالرحمن رستمیان رئیس بخش روماتولوژی، محمدرضا امینی مدیر امور فرهنگی، حجت‌الاسلام محمد ملک محمدی رئیس کانون قرآن و عترت و سایر اعضا در سالن شورای معاونت امور دانشگاهی برگزار شد.
در ابتدا امینی مدیر امور فرهنگی مجتمع   گزارشی از اقدامات انجام‌شده در آذر ماه که مهم ترین  آن مراسم میلاد حضرت فاطمه (س) و سالگرد سردار حاج قاسم سلیمانی که به همت دفتر بسیج  برگزار شد را ارائه داد.
وی افزود: بهتر است برای انجام فعالیت ها و برگزاری مراسم  ها در مسجد المهدی مجتمع  متولی  واحدی  برای آن مشخصی تا در مراسم ها از یک وحدت رویه پیروی و همچنین هم‌افزایی خوبی بین واحدها ایجاد شود .
سپس دکتر دارایی معاون امور فرهنگی مجتمع بر لزوم تهیه چارت مناسبت های فرهنگی و انجام مکاتبات و پیگیری های لازم  از دانشگاه در خصوص تخصیص بودجه فرهنگی به این مرکز تاکید کرد.
معاونت فرهنگی مجتمع با اشاره به تجهیز نماز خانه الغدیر بیمارستان حضرت مهدی (عج) مجتمع  گفت:  باید در اسرع وقت نماز خانه الغدیر به طور کامل  مورد بهره برداری قرار گیرد  وضمن در نظر گرفتن امام جماعت مشخص تجهیزاتی برای آن فراهم شود.
دکتر رستمیان با اشاره به  نکات علمی اهمیت نماز خواندن برای سلامتی انسان ها گفت:  نماز علاوه بر ابعاد معنوی، از نظر روماتولوژی در پیشگیری از سارکوپنیو پوکی استخوان اهمیت داشته و لازم است همه ابعاد نماز به افراد آموزش داده شود.
وی  در ادامه با اشاره به مباحث فرهنگی و ایجاد انگیزه  در بین کارکنان  گفت:  مسجد فقط  یک امور اجتماعی نیست بلکه باید به آن ارزش و اهمیت داد همانگونه سردار سلیمانی می فرماید: شما فقط امام جماعت این مسجد نیستید بلکه امام جماعت این منطقه هستید  و وظیفه ما است تا ارزش های آن را در بین جامعه اشاعه دهیم.
همچنین در این جلسه اعضا در خصوص روند برگزاری مراسم های بهمن ماه ، تجهیز سیستم صوتی ، تعیین تکلیف اتاق های مسجد المهدی مجتمع به منظورانجام فعالیت‌های  فرهنگی و در نظر گرفتن اتاق مجزا برای نمازخانه در بخش های مختلف بیمارستان حضرت مهدی (عج) مجتمع بحث و تبادل نظر شد.

• گروه خبری : مجتمع بیمارستانی امام خمینی
محمد مرزبان