• تاریخ انتشار : 1403/05/31 - 12:19

جلسه هم اندیشی سامانه جامع فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی، با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه دومین کارگروه راه اندازی سامانه جامع فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، دومین جلسه هم اندیشی کارگروه راه اندازی سامانه جامع فرهنگی سه شنبه 23 مرداد 1403 از ساعت 13 تا 13:30 در سالن شورا معاونت با حضور دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین ابوالفتح غفاری معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر احمد رضا خاتون آبادی رئیس دانشکده توانبخشی، دکتر سید محمد میرباقری دبیر هم اندیشی استادان و دکتر افضل شمسی مدیر امور فرهنگی و اجتماعی برگزار شد.
معاونت فرهنگی و دانشجویی در راستای اهداف مدیریت فرهنگی و هوشمند سازی فعالیت های فرهنگی دانشگاه در حال راه اندازی سامانه جامع فرهنگی با قابلیت ها و امکانات مختلف است.
از جمله قابلیت های این سامانه که در جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت شامل: مدیریت و نظارت بر فعالیت گروه ها و تشکل های دانشجویی، ثبت تقاضای تاسیس گروه ها و تشکل های دانشجویی و نظارت بر بررسی تقاضاها، قابلیت ثبت تقاضای انجام فعالیت های مرتبط هر حوزه و نظارت بر آنها، قابلیت برگزاری انتخابات الکترونیکی مورد نیاز در هر حوزه، امکان درج ابلاغیه، گواهی داوری و فعالیت برای هر دانشجو و کارشناس فرهنگی مدیریت و نظارت بر نشریات دانشجویی و اتوماسیون فرآیند اخذ مجوز نشریه های دانشجویی سراسرکشور، اتوماسیون نظارت و تایید نشریه ها برای انتشار، اتوماسیون برگزاری الکترونیکی انتخابات کمیته ناظر بر نشریات، قابلیت دانلود تمام نشریات، ویژه نامه ها ونمایش اطلاعات هر نشریه از قبیل صاحبان امتیاز، مدیران مسئول، سردبیر ها و همکاران مرتبط و .. است.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
علی محمدی فیض آبادی