• تاریخ انتشار : 1403/06/06 - 11:07
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

حضور دکتر علیرضا اولیائی منش، معاون بهداشت دانشگاه در مسیر پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی شهرری

شنبه سوم شهریور ماه 1403 و در شب اربعین حسینی، دکتر علیرضا اولیائی منش، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی با حضور در مرکز فدائیان اسلام شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در مسیر پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی شهرری ضمن دیدار با دکتر مصطفی امینی مدیر و کارشناسان این شبکه بر بازدید و نظارت های بهداشتی در ایستگاه های صلواتی تاکید کرد.

به گزارش سینا رسانه داتشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری

وی گفت: همکاران شبکه بهداشت ری در تلاش اند بهترین شرایط بهداشتی را برای زائرین محترمی که از نقاط مختلف تهران در مسیر پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی حضور خواهند داشت ایجاد کنند. برای همین موضوع نظارت بهداشتی را بر ایستگاهای صلواتی، عرضه نذورات مواد غذایی و آب سالم و ... را با جدیت دنبال می کنند.

حضور من به منظور تشکر، قدردانی و خدا قوت به عزیزان است که برای این موضوع مهم زحمت می کشند و برای تمام آنها سلامتی و توفیق آرزومندم.

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری
حسین حاجی رضایی