دومین جلسه ارائه اثرات فراآکادمیک طرح های پژوهشی در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برگزار شد
دومین جلسه ارائه اثرات فراآکادمیک طرح پژوهشی با عنوان " تولید ویتامین D2 در قارچ دکمه ای سفید ایرانی ( آگاریکوس بایسپروس) به وسیله تابش اشعه فرابنفش" با سخنرانی سرکار خانم سارینا سالمی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد و با راهنمایی جناب آقای دکتر ساعدی د برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، دومین جلسه ارائه اثرات فراآکادمیک طرح پژوهشی با عنوان " تولید ویتامین D2 در قارچ دکمه ای سفید ایرانی ( آگاریکوس بایسپروس) به وسیله تابش اشعه فرابنفش" با سخنرانی سارینا سالمی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد و با راهنمایی دکتر احمد ساعدی عضو هیات علمی گروه تغذیه سلولی و مولکولی دوشنبه 28 شهریور 1401 برگزار شد.
در ابتدا سالمی در مورد مقدمه و ضرورت اجرای طرح نکاتی را بیان کرد، سپس به بیان اهداف، فرضیه های طرح شامل اهداف کاربردی، روش اجرا اشاره کرد. وی سپس به بیان یافته ها، بحث و نتیجه گیری و در پایان نیز به ارائه پیشنهادات و جمع بندی کلی پرداخت.
دکتر لیلا آزادبخت از ارائه جامع و علمی ایشان قدردانی کرد. هم چنین دانشجویانی که به صورت حضوری و آنلاین در جسله شرکت کردند با ابراز تشکر از ارائه ایشان به بیان سوالات و نقطه نظرات خود پرداختند. پرسش های مطرح شده از شرکت کنندگان و دانشجویان توسط سالمی مورد بررسی قرار گرفت و پاسخ داده شد.
نظر دهید